logo
Raed Arafat, împreună cu experţii europeni discută la Sibiu modul de intervenţie în situaţii limită la evenimente de anvergură
Raed Arafat, împreună cu experţii europeni discută la Sibiu modul de intervenţie în situaţii limită la evenimente de anvergură

Experți din România și Europa vor intra într-un dialog despre gestionarea situațiilor limită în cadrul evenimentelor de mare anvergură. Sesiunea tematică “Situațiile de criză în festival” va avea loc vineri, 28 iulie, începând de la ora 14.45, la Sala Thalia din Sibiu și vor participa dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, precum și Chris Kemp, consilierul forțelor de ordine britanice. Cei doi vin la Sibiu în cadrul primei edițiia Festival City: East European Music Conference, care se desfășoară în perioada 27 – 29 iulie.

Această sesiune a conferinței care se va desfăşura vineri, 28 iulie, va aborda problematici precum amenințări teroriste, vreme nefavorabilă, probleme de ultim moment privind licențele de organizare, momente de panică sau alte situații neprevăzute. Moderator va fi jurnalistul Florin Ghioca, de la ziarul Adevărul.

Pe lângă Raed Arafat, la eveniment sunt invitaţi Stephan Thanscheidt– director al companiei FKP Scorpio, Germania, cel mai mare producător de festivaluri din Europa; Thomas Zsifkovits – co-proprietar al companiei Barracuda Music, Austria, organizatorul renumitului festival Novarock; Chris Kemp - doctor în psihologie cognitivă, expert în psihologia maselor și managementul mulțimii, consilier al poliției britanice și responsabil cu pregătirea echipelor de securitate la Jocurile Olimpice și Paralimpice, Marea Britanie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia