Tribuna
Purtăm ie cu mândrie la Sadu, în weekend
Purtăm ie cu mândrie la Sadu, în weekend
Primăria şi Consiliul Local Sadu invită sibienii şi nu numai la cea de-a doua ediţie a manifestării ”Sărbătoarea Iei şi a Portului Popular”. Evenimentul se va desfăşura duminică, 24 iunie, în Piaţa Centrală a comunei Sadu şi în Căminul Cultural.

“Anul 2018 este foarte important pentru România, deoarece sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire. Satul românesc pentru a prospera şi pentru a se defini în spaţiul naţional şi european are nevoie de modele pozitive şi de tradiţii. Vă invităm să ne bucurăm împreună de zestrea primită de la străbunii noştri şi să omagiem tradiţia şi cultura noastră românească”, a spus Valentin Ivan, primarul comunei Sadu.
Evenimentul va debuta la ora 12, cu parada iilor şi a portului popular românesc. Va urma o sesiune de comunicări cu tema „Ia naţională şi specificul ei în diferite zone ale ţării” la Căminul Cultural Sadu. În continuare, la ora 16, se vor desfăşura două concursuri şi un concert, şi anume concursul de cea mai veche ie şi concursul de joc românesc. Festivitatea se va încheia cu un spectacol de cântece şi jocuri susţinut de ansambluri participante.
Înscrierea participanţilor se face pe adresa de email contact@sadu.ro. Pentru informaţii suplimentare puteţi apela la numărul de telefon 0727710119. (L.S)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia