Tribuna
ADVERTORIAL:
PSD Sibiu: "Viorica Dăncilă, președintele României!"
PSD Sibiu:

Aproape 1.500.000 de oameni au semnat pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale! Mulțumim românilor care cred în noi, care ne-au arătat astfel că apreciază ceea ce am făcut pentru România până acum și care ne-au transmis că trebuie să continuăm implementarea măsurilor pentru bunăstarea oamenilor.
   
"Este momentul ca România să aleagă o femeie în funcția de președinte. O femeie are capacitatea să mențină echilibrul și în același timp să conducă cu multă înțelepciune și răbdare. Viorica Dăncilă a dovedit că este un prim-ministru performant și cu siguranță va fi un Președinte foarte bun pentru țara noastră. O apreciez pentru tenacitatea dumneaei și pentru faptul că este un om bun. Femeia Viorica Dăncilă nu este un om oarecare, este o femeie care a ales să fie mamă prin adopția unui copil și  este o femeie capabilă să se împartă între familie și carieră și să rămână alături de fiecare român", a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

 


comentarii
3 comentarii

cand vor zbura porcii !!!

si in Romania vor mai fi doar hotii de la guvernare sa se fure intre ei.
desigur
19.09.2019 16:17
Logo-ul cu initialele V si D e tare neinspirat... D in spate la V... Dragnea in umbra Vioricai... :))
Vasilica
19.09.2019 17:20
Daca faci reclama la o analfabeta atunci tu si toti psd-istii sunteti la statura de gradinita -- Copii mari la trup subtirei la minte dar exceptionali la darimat tarisoara numita Romania-- Va felicit pentru imprumuturi colosale la banci straine,,pentru padurile chelite, pentru soselele de pe hartie, scoli cu tavane cazute in capul copiilor ,spitale la care mergi sanatos si iesi bolnav, copii care cad in sofa din fundul curtii scolii si mor, pentru agricultura facuta la mila Domnului -- Ati distrus tara dar va dati voua insiva salarii nesimtite, pensii astronomice din imprumuturi pe care din nenorocire le va platii iobagul muncitor -- va doare in fund de tara si oamenii onesti -- javre infecte--
eu
20.09.2019 08:01
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia