logo
FITS
PSD Sibiu: „Sibiul, unul dintre punctele centrale pentru turismul românesc”
PSD Sibiu: „Sibiul, unul dintre punctele centrale pentru turismul românesc”

Într-un comunicat de presă, organizația județeană a PSD Sibiu a transmis că pentru prima dată, județul va avea un birou de promovare internă a României. Joi, Guvernul a adoptat o hotărâre prin care încă cinci astfel de reprezentanțe ale Ministerului Turismului vor fi deschise în ţara noastră.

Potrivit comunicatului, unul dintre rolurile acestor birouri de promovare este stabilirea contactului dintre autorități și dezvoltatorii care își doresc să investească în turism la nivelul județului Sibiu. Este un pas foarte important pentru dezvoltarea economică a județului mai ales că Sibiul are un potențial turistic enorm ce nu a fost exploatat la justa valoare.

  • “Sibiul nu a fost niciodată un reper până acum pentru turism, chiar dacă la noi în județ există nenumărate obiective și atracții turistice impresionante. Nimeni nu a știut să pună în valoare bogățiile turistice ale Sibiului. În ultimii ani, din cauza politicii defectuoase a autorităților locale, Sibiul a pierdut lupta cu aproape toate județele din zonă pentru dezvoltarea turistică a obiectivelor, conform datelor oficiale. Sibiul va fi de acum un punct important pe harta României pentru toți cei care vor să investească în turism și vor avea nevoie de sprijinul specialiștilor pe care îi vor găsi la noul birou de promovare ce urmează  să fie înființat conform HG iniţiate de Ministerul Turimului. De altfel, nu este singura veste bună pentru sibieni. Tot astăzi, am reusit sa avizăm şi unul dintre obiectivele foarte importante din planul de promovare a Ministerului Turismului pentru Președinția României la Consiliului UE, și anume un eveniment spectaculos în care va fi promovat Sibiul și România în ansamblu, din punct de vedere turistic, odată cu Summitul  UE din 9 mai anul viitor. Vă garantez că va fi o surpriză plăcută pentru toată lumea”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, președinte PSD Sibiu.

Potrivit PSD Sibiu, Hotărârea de Guvern adoptată joi de Executiv a fost necesară și pentru corectarea unor decizii ale fostului ministru al Turismului care a hotărât anul trecut închiderea birourilor de promovare din străinătate. Ministrul Bogdan Trif a decis atât redeschiderea acestora cât și suplimentare numărului de reprezentanțe externe, de la 8 la 20 de birouri în întreaga lume, prin care România va fi promovată la nivel internațional.


comentarii
3 comentarii

si inca o piedica pusa oamenilor de afaceri.
ca de obicei noi in loc sa simplficam lucrurile le complicam !
de ce ? pentru ca cei de la putere sa poata abuza linistiti de timpul banii si nervii nostrii.
brava psd ! tot inainte pana nu ma ramane nimic de furat.
atunci o sa va retrageti in brazilia si pe insula belina impreuna cu familia traditionala unde perechea feminina (cel putin a 3-a) e mai tanara decat fiica sau fiul !!!
mda, inca un loc caldut pentru rudele politicienilor
14.09.2018 17:00
Sibiul de peste 15 ani este constant in primele 5 orase din tara ca numar de turisti si pe locul 2 la numarul de turisti straini.
"Sibiul nu a fost niciodată un reper până acum pentru turism" ?!?
Asa e, si nici psd nu a fost niciodata partidul hotilor !
Si de festivalurile de Teatru, Jazz si celelalte evenimente nu ati auzit niciodata !
E drept ca voi sunteti obisnuiti cu manelisti si mici deci nu putem emite pretentii.
voi credeti minciunile pe care le debitati ?
14.09.2018 17:05
Da mai postaci PNL-isi, Sibiul este mult sub Brasov, Mures, Cluj etc. Probabil merita felicitate autoritatile locale pt faptul ca suntem in urma...
Iohanis 7 case din " meditatii"
14.09.2018 21:36
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia