logo
PSD Sibiu: Maria Greavu, primarul Loamneşului e un „exemplu de urmat”
PSD Sibiu: Maria Greavu, primarul Loamneşului e un „exemplu de urmat”
"Doamna primar Maria Greavu este una dintre femeile care fac cinste organizaţiei noastre. Este un primar destoinic şi un excelent manager. Dânsa este dovada clară a faptului că omul sfinţeşte locul. A schimbat radical aspectul comunei Loamneş şi a satelor aparţinătoare.” a declarat Bogdan Trif, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

Maria Greavu, primarul comunei Loamneş, de care aparţin satele Haşag, Alămor, Armeni, Mândra şi Sădinca, şi-a propus să-i scoată pe locuitorii satelor aparţinătoare din noroaie, la propriu, şi a reuşit acest lucru. În această săptămână doamna primar a recepţionat 39 de străzi proaspăt asfaltate şi modernizate, care, până acum un an şi jumătate erau inundate de noroi. 19 dintre aceste străzi sunt în satul Alămor, iar 20 în Haşag. Străzile au fost asfaltate, podeţele au fost amenajate, la fel şi rigolele, acolo unde existau. Acum locuitorii acestor localităţi îşi pot arunca la gunoi cizmele de cauciuc cu care erau obişnuiţi să iasă din curte, se rpecizează într-un comunicat al PSD Sibiu..

“Oamenii de pe acele străzi trăiau în noroi la propriu. Atunci când ploua, era dezastru. Se împotmoleau maşinile şi căruţele pe străduţele în pantă. Acum sigur nu mai există această problemă. A fost unul dintre cele mai mari deziderate ale mele să asfaltăm zecile de străzi pline cu noroi şi pietriş şi am reuşit acest lucru. Sunt mulţumită de faptul că a rămas ceva în urma mea, iar oamenii pot spune cu mâna pe inimă că mi-am făcut treaba.”, a declarat Maria Greavu, primarul comunei Loamneş.

Pentru cele 39 de străzi care au fost recepţionate în această săptămână, finanţarea a fost obţinută pe PNDL I, valoarea totală fiind de peste 10.756.000 lei.
Tot pe PNDL I s-a construit staţia de epurare şi reţeaua de canalizare, în valoare de peste 2.819.000 lei şi reţeaua publică de alimentare cu apă din Haşag (peste 1.844.000.lei). Prin acelaşi program s-a obţinut finanţarea pentru reţeaua de apă şi cea de canalizare din Alămor, lucrări care sunt în curs de finalizare. De la Compania Naţională de Investiţii (CNI), primarul Maria Greavu a obţinut finanţare pentru modernizarea şi extinderea căminului cultural din localitatea Mândra, lucrare deja încheiată.
„Şi doamna primar Greavu nu se opreşte aici. Pe POR a pregătit proiecte pentru amenajarea şi extinderea şcolilor din Loamneş şi Alămor şi construirea unei grădiniţe în Loamneş. Pe PNDL II a semnat contracte pentru introducerea apei şi canalizării în localitatea Armeni, pentru asfaltarea străzilor laterale din Mândra şi Loamneş şi pentru modernizarea centrului medical din Loamneş. Iar pe GAL urmează să semneze contractul pentru sistemul de supraveghere video în Loamneş”, mai transmite Biroul de Presă al PSD Sibiu


comentarii
1 comentarii

Bă ești prost? Ori ești nebun? O amărâtă de comună să asfalteze 39 de străzi în 18 luni? Nu se poate așa ceva. Asta-i știre falsă.
Vasile Von Vasile
26.04.2018 16:15
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia