Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
PSD Sibiu: Iohannis, contrazis de Juncker. România este pregătită pentru preluarea președinției consiliului UE
PSD Sibiu: Iohannis, contrazis de Juncker. România este pregătită pentru preluarea președinției consiliului UE
"Declarațiile iresponsabile ale unui președinte care nu a reprezentat niciodată interesele României au fost demontate de unul dintre cei mai importanți oameni ai Europei. Președintele Comisiei UE. Junker a transmis un mesaj foarte puternic la adresa țării noastre, o dată cu vizita Guvernului României la Bruxelles și a dat asigurări că România va face față preluării Președinției Consiliului Uniunii Europene, transmite PSD Sibiu.

"Acum o lună, Iohannis striga în gura mare la Adunarea Generală a Municipiilor din România că țara noastră nu este pregătită pentru preluarea Președinției Consiliului Uniunii Europene, fără să se gândească cât de grav rănește demnitatea țării noastre la nivel internațional. De altfel, din cauza acestei declarații grave, ne-am trezit cu reacția premierul finlandez care s-a oferit să ne sară în ajutor și a spus că Finlanda este gata să preia președinția în locul României.
Planurile președintelui Iohannis, care sabotează absolut toate măsurile bine intenționate ale unui guvern implicat în acțiuni serioase, au continuat, astăzi, și în Parlamentul României.
La ordinul lui Iohannis, Partidul Național Liberal a încercat încă o mascaradă disperată şi sortită eșecului de a decapita conducerea Camerei Deputaţilor.
Nu a fost aleasă întâmplător această zi pentru scena jenantă a parlamentarilor PNL. Totul a fost regizat într-un moment în care mai mulţi deputaţi miniştri erau la Bruxelles reprezentând România la întâlnirile pentru procedurile de preluare a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.
Iohannis nu a putut accepta că Guvernul reușește să-și îndeplinească cu succes misiunea în numele României pentru preluarea Președinției Consiliului UE și a preferat din nou să calce imaginea țării în picioare.
Iresponsabilul președinte a sacrificat din nou renumele unei țări democratice pe care pretinde că o conduce, însă își urmărește doar interesele", spune acelaşi comunicat.

“Am fost prezent alături de colegii mei la Bruxelles și țin să-i transmit domnului președinte că Guvernul României a fost primit foarte bine, că România este o țară respectată căreia i s-a acordat încredere de la cel mai înalt nivel. Astfel de acțiuni care au ca scop decredibilizarea Guvernului se reflectă asupra imaginii României și nu a PSD. Asta ar trebui să priceapă domnul președinte. De ce și-ar folosi Iohannis uneltele de la PNL, vârf de lance fiind locotenenții de la Sibiu, pentru o acțiune sortită eșecului încă de la început, dacă nu pentru denigrarea României?  Domnule Iohannis, actuala putere se bucură de o largă majoritate. Cererile opoziţiei nu se pot supune la vot atunci când încalcă regulamentul Camerei. În plus, Constituția României precizează la art 64, alin. 2 că ”Preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele Senatului se aleg pe durata mandatului Camerelor”. Deci, domnule Iohannis care a fost scopul acestei diversiuni dacă nu denigrarea românilor? Opriți-vă acum pentru că de la 1 ianuarie toți ochii lumii vor fi ațintiți asupra României și nu ne mai permitem ca după fiecare declarație a dumneavostră să spălăm rușinea generată de un președinte instigator și clica lui”, a declarat președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

comentarii
4 comentarii

Iohannis preacinstitul cu 7 case din meditatii si Turcana cu studii la Moscova venita tocmai din BOTOsani sa ii conduca pe Sovaiala fostul sef al UTC din vremea lui Ceausescu, Neagu falimentatorul METALCARULUI si pe Cazan senatorul cizma data pt. voturi in campanie, isi baga unghia in gat ca PSD are inca o reusita la nivel de Uniune Europeana ! Bravo PSD !
Sibian
05.12.2018 21:25
da, Romania e apreciata si respectata in Europa. psd dimpotriva nu mai e partener de dialog nici pentru grupul parlamentar din care e fost amenintata cu excluderea datorita comportamentului medieval.
in privinta revocarii presedintilor camerelor sa-si aduca aminte psd ce spuneau in 2012 si mai ales ce spune Curtea Constitutionala: plenul e suveran. Ca sa nu vorbim tot despre Constitutia Romaniei unde scrie ca membrii Biroului Permanent pot fi revocati iar presedintele este membru in BP.
dar a vorbi despre lege cu psd e tot una cu a canta unui surd.
tocmai ce s-a spart si minciuna cu cresterea economica: anul viitor se ingheata salariile, primele, angajarile iar orele suplimentare nu se mai platesc ci se iau zile libere.
Si contrar legii pensiile nu vor mai fi indexate la 1 ianuarie ci POATE la 1 septembrie !!!
sa nu uitam ca in 2 ani de "crestere economica record" investiiile tind spre zero si psd a si golit fondul de investitii al tuturor firmelor unde e actionar majoritar: Nuclear electrica, ROMGaz, HidroElectrica si toate celelalte. Iar pretul la energie creste in continuare si inflatia e la maximum ultimilor 10 ani.
Ne asteapta vremuri grele plus vreo 25 MILIARDE de EURO de returnat care au fost imprumutati de psd si dati baronilor in schimbul sustinerii infractorilor la conducere !!!
e o diferenta uriasa intre Romania si PSD
05.12.2018 23:21
Daca e asa mai postacule, de ce ii pupa mana Junker lui Dancila ? Hai mars la cotet la PNL !
Pt postacul PNL-ist
05.12.2018 23:37
Junker ii pupa man lui Dancila pentru ca spre deosebire de psd (si aici intra si guvernul) are bun simt si nu e analfabet.
cam asta e diferenta.
dancila si guvernul ei vor reprezenta UE chiar daca sunt o gasca de incompetenti cu IQ subunitar condusi de marele expert valcov care da vina pe oricine pentru ca ei nu sunt in stare sa faca 10 km de autostrada la preturi de 6-8 ori mai mari decat in Bulgaria sau Croatia (unde e inclusa si deminarea zonei !!!). spitale in care murim cu zile si scoli fara incalzire si WC. toate in timp ce smecherii din psd se trateaza la Viena si Paris si copiii le invata in Anglia si Elvetia. Totul dintr-un salariu de bugetar !
Curat murdar !
ardeo du-te la culcare
06.12.2018 09:06
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia