logo
spartan
PSD Sibiu: "Eurostat îi dă peste nas lui Klaus Iohannis. România înregistrează cea mai mare creştere economică trimestrială din Europa"
Andra MARINESCU
3997 vizualizari
PSD Sibiu:


PSD Sibiu consideră că preşedintele României, Klaus Iohannis "a lăsat ţara în haos".
"După ce a trimis o înregistrare din fața șemineului de marmură de la Cotroceni cu un discurs prin care a încălcat din nou Constituția și a îndemnat la o răzmeriță împotriva instituțiilor statului și a Guvernului, Werner a lăsat țara în haos și nu a mai spus nimic. Între timp, Eurostat trimite oficial către România date despre creșterea economică record din Europa. În plus, economia în România este în ascensiune: +1,4% creștere PIB în trimestrul 2 în comparație cu trimestrul 1. În deriva declarațiilor președintelui Werner K. Iohannis, Ecaterina Andronescu a ținut să facă jocul președintelui și să-si atace colegii fără niciun argument solid", se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.
PSD Sibiu aminteşte şi despre declaraţiile Ecaterinei Andronescu.
"Nu este corect ca doamna Andronescu să ceară înlocuirea unui guvern care a adus o creștere de 14% a salariului mediu în prima jumătate a acestui an, a determinat înființarea a aproape 90 000 de noi locuri de muncă, a adus șomajul la cea mai scăzută cotă istorică și a determinat investiții străine directe cu 30% mai mari decât anul trecut. Nu e firesc pentru un om politic cu o asemenea experiență să-si expună frustrările din cauză că nu a mai ocupat un scaun de ministru în Guvernul PSD. Din păcate, Ecaterina Andronescu a răspuns imediat ordinelor din înregistrarea lui Werner Iohannis, a procedat mișelește acționând din interiorul partidului și și-a atacat colegii. Transmitem președintelui Iohannis și doamnei Andronescu că PSD rămâne o echipă puternică, unită și determinată în a-și duce la îndeplinire programul de guvernare, pentru ca românilor să le fie tot mai bine", mai spune PSD Sibiu.

 

comentarii
6 comentarii

Deci, daca exista crestere economica , asta inseamna LIBER LA FURAT !!! Iata o logica mirobolanta, unica in felul ei...
15.08.2018 20:06
DACA EXISTA CRESTERE ECONOMICA !!! SI CEA MAI MARE CRESTERE ECONOMICA DIN UE INSEAMNA PROGRAM DE GUVERNARE BUN SI OAMENI PROFESIONISTI !!!
15.08.2018 21:06
Jegosii din PSD = partidul social drogat
Mihai
15.08.2018 23:02
Ati uitat de inflatia care la 5,4% e cea mai mare din Europa, de deficitul comercial care e din nou record european la peste 6 miliarde de euro sau de faptul ca PIB-ul desi a crescut fata de 2017 E MAI MIC decat prognoza bugetara in timp ce cheltuielile sunt mai mari.
Adica pe romaneste ca sa inteleaga si limitatii (din psd): de incasat s-a incasat mai putin iar de cheltuit s-a cheltuit mai mult.
Iar cresterea e bazata 75% pe consum (majoritar din import) nu pe productie interna !!!
Iar daca din investitiile directe se scad cele asociate contractelor de armament care sunt doar semnate nu si implementate mai ramane ... praful de pe toba !
Dar daca zice psd-ul ca o ducem bine ...
mda iar minciuni prin omisiune in stil stalinist
15.08.2018 23:34
Si care este meritul PSD-ului in aceasta crestere economica? Cresterea economica e data de bugetarii aflati in minivacanta, la care PSD-ul le-a marit nejustificat salariile, sau vine de la firmele de stat la care Teodorovici vrea sa le stearga datoriile si pe care PSD-ul le tine in brate? Evident ca nu. Cresterea se datoreaza firmelor private, hulite si asuprite de PSD.
LIviu
16.08.2018 16:52
Daca spune ca imparatul e dezbracat Ecaterina Andronescu tradeaza si trebuie batuta de jandarmi !
Ca sa nu existe vreo indoiala cine e "daddy" in partid. Ca doar nu cei 26 de ani ai doamnei in psd nu valoreaza nimic comparat cu cei cativa ai oportunistului dragnea care are la activ mai multe partide decat Andronescu, Grindeanu si Tudose la un loc, ca sa-i mentionam doar pe cei care au indraznit sa nu-i execute ordinele !
Iar despre domnul Johannis, pentru psd el este domnul presedinte caci, cum va place voua sa va laudati cu rezultatul votului, el a fost votat DIRECT "doar" de DUBLUL oamenilor care au facut greseala sa puna stampila pe partidul infractorilor. Si oricum, daca nu respecti omul macar respecta functia !
iarasi cei din psd sibiu ii lustruiesc posteriorul lui dragnea
17.08.2018 08:13
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia