logo
PSD Sibiu, din nou despre protest: „PSD Sibiu ar fi fost deschis pentru dialog, dacă protestatarii nu ar fi recurs la intimidare”
PSD Sibiu, din nou despre protest: „PSD Sibiu ar fi fost deschis pentru dialog, dacă protestatarii nu ar fi recurs la intimidare”
„Ambiția fără rost și fără succes a celor câțiva protestatari care se încăpățânează să rămână în fața sediului PSD Sibiu, ne determină să avem încă o reacție în numele partidului, dar și în numele cetățenilor care au făcut nenumărate sesizări și ne-au trimis mesaje în care ne spun că sunt deranjați de protestul celor care au ocupat abuziv zona pietonală din fața sediului nostru".

"Chiar dacă cei care sunt în stradă au reușit, în cele din urmă, să primească autorizație de la Primăria Sibiu, în care le este permis să se instaleze efectiv pe domeniul public cu scaune și mese, laptopuri, proiectoare, asta nu înseamnă că suntem obligați să tolerăm acțiunile acestor aproximativ 20 de indivizi care scandează lozinci defăimătoare, încearcă să intimideze, dar, în final, nu fac altceva decât să perturbe activitatea oamenilor din zonă. Nu considerăm a fi normal nici ca acest grup de protestatari să folosească rețeaua electrică și să se branșeze la sistemul de electricitate al unei insitutii din vecinătate, fie și cu acordul acesteia, pentru a se putea folosi de aparatura electronică instalată în stradă.

Pe pereții imobilului - proprietate a PSD Sibiu - sunt proiectate mesaje luminoase, iar acest lucru împiedică activitatea colegilor aflați în sediu după lăsarea serii.

Sediul PSD Sibiu se află în centrul orașului, în apropiere de târgul de Crăciun, într-o zonă de promenadă pentru sibieni și pentru turiști, de aceea considerăm că un protest organizat de un grup de oameni care împiedică buna desfășurare a activității cotidiene a orașului este nepotrivit.

În plus, protestul nu pare să aibă un mesaj clar. #vavedem este doar o amenințare fără conținut și fără justificare la adresa politicienilor PSD Sibiu.

Reamintim că PSD Sibiu respectă și va respecta întotdeauna dreptul la exprimare al cetățenilor și dreptul la manifestații de stradă. Zilele acestea, însă, am avut de a face doar cu un grup care a încercat să intimideze și să creeze dezordine.   Nu putem rămâne indiferenți atunci când îi vedem pe acești indivizi iresponsabili că-și aduc copiii pe care îi țin în frig și pe care îi obligă să asiste la o manifestație nepotrivită pentru vârsta lor.  
Ne dorim să trăim într-o țară în care principiile democrației încep cu civilizația, așa că, să nu uităm că drepturi au și cei care nu protestează și vor să muncească și să-și petreacă timpul în liniște și în siguranță".

Biroul de Presă al PSD Sibiu

 

Foto: PSD Sibiu

 


comentarii
7 comentarii

20 DE OAMENI SOROSISTI SPRIJINITI SI DE BISERICA EVANGHELICA ( CARE I-A BRANSAT LA RETEAUA ELECTRICA A LOR). CABLURILE PROBABIL AU FOST DATE DE PRIMARIA SIBIU ( CABLURI DE CURENT PROFESIONALE LEITE CU CELE CARE SE FOLOSESC LA EVENIMENTELE OFICIALE ). AVAND IN VEDERE CA DIN PROTESTATARI SUNT MAJORITATEA SUNT PNL-ISTI SI USR-IST...TRAGETI DVS CONCLUZIA !!!
Ghe
14.12.2017 16:20
Mutati sediul acestei bande de descreierati langa groapa de gunoi a orasului!Acolo-i locul vostru!Nu va este rusine,nenorocitilor?Faptele voastre nu deranjeaza o tara intreaga?Ati distrus o generatie,ati falsificat istoria si ati masluit-o in favoarea voastra,ne-ati alungat copii din tara iar acum tot voi sunteti nemultumiti!Se vor trezi poate si romanii si atunci,vorba poetului,"nu veti scapa nici in mormant"!
Sugestie!
14.12.2017 16:49
Ghe schimba canalul ca ți amânat și ultimul neuron.
Mircea PNl
14.12.2017 17:23
Sorosistilor cand a schimbat Macovei si Pruna prin OUG peste noapte Legile justitiei sa isi puna ei procurorii si sa numeasca judecatorii - ATI STAT IN CASE SI APLAUDATI ! CAND PDL A TAIAT SALARII SI PENSII I-ATI APLADAT !!! ACUM INJURATI PSD PT CA FACE DREPTATE !!! MARS ACASA OAMENI PLATITI !!!
pt Sugestie si PNI
14.12.2017 17:35
Oare ce cauta si Radu Vancu acolo? O noua Zona Noua? cei care a-ti citit publicatia stiti despre ce e vorba.
Onu
14.12.2017 17:35
@Vasile Ai dreptate, Ghe este un spalat pe creier de antene sau un hotz care are tot interesul sa se legifereze hotia in tara. Din pacate, constat ca in ultimul timp Tribuna este un fel de trompeta a PSD-ului... Vor vedea ca ziarul va pierde muti din cititori. Trist! :(
Mihai
15.12.2017 06:40
ORGAN CRED CA ESTI TU....DAR SIGUR NU DE PRESA !!!
MAI VASALIE
15.12.2017 09:27
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia