Tribuna
PSD Sibiu, despre participarea la mitingul de la Bucureşti: "Sibienii au fost alături de PSD, pentru democrație!"
PSD Sibiu, despre participarea la mitingul de la Bucureşti:
"Aproape 3000 de sibieni au fost la sfârșitul săptămânii trecute la București pentru a spune ”stop” abuzurilor din justiție. Ei s-au alăturat mulţimii de oameni din întreaga țară. Toți au ales să ia atitudine împotriva unor practici care pun în pericol democrația. Toți au ieșit în Piața Victoriei pentru a-și susține și apăra votul care se doreşte a fi furat prin oamenii aflaţi în funcţiile cheie ale unor instituţii de forţă ale statului", transmite PSD Sibiu, într.un comunicat.

„Suntem singura ţară din Uniunea Europeană în care serviciile de informaţii au încheiat protocoale secrete cu parchetele şi judecătoriile, fapt inadmisibil şi condamnabil în orice stat democratic. Sunt oameni ale căror dosare au stat ani buni la sertar şi au fost scoase doar atunci când a fost nevoie pentru şantajarea lor. Ministrul muncii, de exemplu, a fost încătuşat înainte de alegerile locale şi plimbat prin faţa camerelor de filmat, pentru ca mai apoi judecătorii să constate că nu există nicio probă împotriva lui, iar faptele de care a fost acuzat nu există. Un fost premier PSD a fost pus sub acuzare şi plimbat la DNA cu camerele de luat vederi pentru ca PSD-ul să fie înlăturat de la guvernare. Ulterior a fost achitat pentru că fapta nu exista, aşa cum nu existau nici probe la dosar împotriva lui. Sunt multe dosare care au ajuns pe masa judecătorilor de la CEDO şi pentru care România a fost amendată drastic, dar pentru care niciun procuror sau judecător nu a fost tras la răspundere pentru abuzurile săvârşite. Aceste lucruri trebuie să înceteze, iar în România instituţiile statului trebuie să îşi facă treaba corect!”, spune Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.
    
Oamenii care au ieşit sâmbătă seara în Piaţa Victoriei sunt oameni care  s-au săturat să fie ironizați și batjocoriți de o minoritate care nu este capabilă să-și susțină principiile decât printr-un limbaj extremist.
 „Sunt neplăcut surprins de jignirile aduse pe site-urile de socializare de personaje care au fost speriate de românii care s-a adunat în număr atât de mare în Piaţa Victoriei pentru respectarea Constituţiei şi a drepturilor omului. Este îngrijorătoare atitudinea violentă a celor care susţin partidele din opoziţie atunci când cineva nu le împărtăşeşte ideile şi iese în stradă pentru a protesta democratic. Românii au luptat şi au murit la Revoluţie pentru ca fiecare cetăţean să îşi poată exprima în mod liber şi democratic opiniile.
Spre deosebire de toate celelalte mitinguri făcute de opoziţie, noi ne-am exprimat decent, fără jigniri, fără încăierări cu forţele de ordine, iar reporterii televiziunilor care critică în mod constant PSD-ul nu au fost loviţi, spre deosebire de manifestaţiile celor de la Rezist. Un alt element esenţial care ne-a diferenţiat din nou de ceilalţi este faptul că noi am demonstrat legal, având toate autorizaţiile necesare unui astfel de eveniment.
Noi nu facem mitinguri zilnic pentru că noi muncim. Avem un program de guvernare de dus la îndeplinire. Nu am văzut niciun lider din opoziţie care să vină cu soluţii concrete sau alternative viabile, opoziția se rezumă doar la înjurături şi critici absurde.
Le mulţumesc încă o dată sibienilor liberi care nu s-au lăsat intimidaţi. Numărul celor care au dorit să vină la miting a fost mult mai mare dar, din păcate, lipsa mijloacelor de transport nu a permis ca toţi să fie prezenţi în Piaţa Victoriei. La protest au participat oameni tineri, profesori, medici, directori, oameni de afaceri şi muncitori care au avut curajul să îşi exprime în mod liber opiniile fără să le fie frică de aparatul de propagandă al opoziţiei, mascat în ONG-uri sau mişcări de stradă, care aruncă asupra românilor liberi cu lături, în special în mediul online.
Astfel de oameni au fost sâmbătă seara în Piața Victoriei. Astfel de sibieni! Niciunul dintre ei nu e protestatar de profesie. Și niciunul dintre ei nu a fost adus cu forța în piață. Cu toții au înfruntat drumul lung și căldura pentru a arăta încă o dată că ei sunt majoritatea. În orice democraţie, majoritatea decide! Altfel, riscăm să ne întoarcem la vremuri pe care le dorim uitate.”, precizează preşedintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia