logo
PSD Sibiu: „Daniela Cîmpean ori nu înțelege abuzul comis, ori dezinformează cu rea- credință”
Dumitru CHISELIŢĂ
1579 vizualizari
PSD Sibiu: „Daniela Cîmpean ori nu înțelege abuzul comis, ori dezinformează cu rea- credință”
„După comunicatul de presă trimis de Daniela Cîmpean, preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, în care vine cu "explicaţii” privind organizarea concursului pentru ocuparea postului de secretar al judeţului, este evident faptul că doamna preşedintă ori nu a înţeles cum se organizează concursul pentru un post de conducere în administraţia publică locală, ori dezinformează cu rea-intenţie”, transmite PSD Sibiu, într-un comunicat de presă.

„În comunicatul domniei sale am remarcat nonşalanţa cu care se abate de la motivul principal care a dus la suspendarea concursului pentru ocuparea postului de secretar al judeţului: incompatibilitatea doamnei Cristina Mihaella Linde. În plus, toate afirmaţiile domniei sale sunt total pe lângă subiect, lăsând impresia că este în necunoştinţă de cauză:

Daniela Cîmpean afirmă: “concursul pentru secretarul județului nu a fost organizat de Consiliul Județean Sibiu, ci de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP)”. Nici noi nu am spus altceva! DAR postul de secretar al judeţului Sibiu a fost scos la concurs de către Consiliul Judeţean Sibiu, al cărui preşedintă este doamna Cîmpean şi a fost organizat de către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) la cererea CJ Sibiu.

Daniela Cîmpean afirmă: “comisia de concurs a fost constituită prin Ordinul nr.3785/2017 al conducătorului Agenției Naționale a Funcționarilor Publici cu următoarea componență:   2 reprezentanți ai ANFP, 1 reprezentant al Prefecturii Sibiu și 2 ai Consiliului Județean Sibiu”. Asta ştiam şi noi! DAR în comisia de concurs au fost numiţi doi membri din partea Consiliului Judeţean Sibiu, unul dintre aceşti membri fiind doamna Cristina Mihaella Linde, care la momentul respectiv s-a aflat în situaţie de incompatibilitate, lucru constatat de către ANFP, motiv pentru care instituţia sus-menţionată a şi suspendat concursul.

Daniela Cîmpean susţine: “o persoană care își va înceta raporturile de muncă prin pensionare înainte de intrarea in funcție a candidatului care câștigă concursul și va ocupa tocmai postul lăsat liber de către acea persoană, nu are cum să fie în situație de subordonare ierarhică tocmai cu persoana care își va începe mandatul  după ce ea iese la pensie”. DAR în momentul desfăşurării concursului persoana la care face referire Daniela Cîmpean, respectiv Cristina Mihaella Linde, SE AFLA ÎN SITUAŢIE DE INCOMPATIBILITATE.

În aceste condiţii, date fiind declaraţiile recent lansate în spaţiul public de către Daniela Câmpean, este evident faptul că doamna preşedintă ori nu ştie ce se întâmplă în instituţia pe care o conduce şi nu cunoaşte legea, în acest caz dând dovadă de incompetenţă, ori dezinformează intenţionat, ambele situaţi fiind deosebit de grave, fiindcă vorbim de o persoană care ocupă o funcţie publică de conducere. La fel de grav este şi faptul că a permis încălcarea legii, mai ales atunci când este vorba despre ocuparea postului de secretar al judeţului, o funcţie care implică o mare responsabilitate, deoarece secretarul verifică şi certifică respectarea legii pentru toate acţiunile Consiliului Judeţean.
De asemenea, o informăm pe doamna Cîmpean că, spre diferenţa de domnia sa, noi chiar am citit, deci cunoaştem HG 611/2008, la care am făcut referire şi atunci când am formulat expunerea de motive anexată proiectului pentru eliberarea din funcţie a domniei sale. Din nefericire doamna Cîmpean (sau consilierii doamnei Cîmpean) a/au citit HG 611/2008 de abia când a/au trimis comunicatul de presă, altfel nu se explică de ce, anterior, domnia sa a încălcat şi a permis încălcarea prevederilor legale din actul normativ la care face referire cu atâta patos”, se mai spune în acelaşi comunicat.

comentarii
2 comentarii

Femeia asta n-are niciun pic de demnitate ! Pleaca Campean ca te-ai facut destul de ras.
08.02.2018 13:14
Voi vorbiti de demnitate,gunoaielor?Daca ati avea asa ceva v-ati retrage departe de ochii lumii!Nu vedeti ce ati facut din tara asta?Ar trebui sa stati la puscarie sute de ani,neam de neamul vostru!Romania nu mai are si nu mai reprezinta nimic si asta doar din "meritul" vostru!
@ anonimul... cu demnitate!
09.02.2018 10:08
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia