logo
PSD Sibiu a decis: Nu se pune problema demiterii președintelui Liviu Dragnea
PSD Sibiu a decis: Nu se pune problema demiterii președintelui Liviu Dragnea

Președintele interimar al PSD Sibiu, ministrul Bogdan Trif, a transmis, după ședința Biroului Permanent Județean, că nu se pune problema demiterii președintelui partidului, Liviu Dragnea, acesta fiind mandatul cu care merge la CExN.

  • „Sunt preşedintele PSD Sibiu, dar fac parte în același timp și din Guvernul PSD condus de domna Viorica Dăncilă. Așa că rolul meu este, înainte de toate, să îmi adun oamenii la o masă rotundă și împreună să luăm o decizie. La PSD majoritatea a decis întotdeauna, la PSD Sibiu echipa este la fel de puternică și unită. Am primit mandat din partea Biroului Permanent Judeţean, pentru a transmite un mesaj clar de unitate şi de susţinere a Programului de Guvernare. Toate deciziile politice trebuie discutate întâi în cadrul forurilor de conducere. Orice atacuri la persoană trebuie să înceteze imediat. Preşedintele partidului a fost votat de către toţi membrii, astfel încât, în Comitetul Executiv Naţional de mâine (vineri -n.r.), conform Statutului, nu se poate pune problema demiterii preşedintelui”, a transmis, printr-un comunicat de presă, Bogdan Trif, ministru al Turismului și președinte interimar la PSD Sibiu.

Potrivit acestuia, PSD a câştigat alegerile fiind votat de majoritatea covârşitoare a românilor.

  • „PSD are obligaţia să continue măsurile care au dus România la cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană. Românii aşteaptă de la noi continuarea proiectelor de investiţii şi a creşterilor veniturilor populaţiei.  În calitate de ministru vă spun că acest Guvern are foarte multe proiecte de dus la bun sfârșit și voi susține guvernul PSD-ALDE, mai ales că românii au nevoie la această oră de un executiv puternic prin stabilitatea guvernării. Acesta este mandatul meu la finalul şedinţei, exprimat prin vot unanim de către toţi parlamentarii şi primarii PSD care fac parte din Biroul Permanent Judeţean”, a mai spus ministrul Bogdan Trif.

 

Declarațiile parlamentarilor PSD înainte de decizia din BPJ:

 

Membrii Biroului Politic Județean decide, joi, la ora 16.00, în ședință, care va fi mandatul cu care președintele interimar Bogdan Trif va merge în CExN, la București, la ședința fulger programată după apariția scrisorii, în care se cere, printre altele, demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea.

  • „Decizia mea este decizia partidului. Avem ședință la ora 16 și acolo vom decide care va fi mandatul cu care se merge la CExN”, a spus deputatul Ioan Terea.
  • „Eu nu sunt omul care să fie pro sau contra persoane. Atâta știu: că oamenii altceva vor de la noi, nu să ne certăm între noi. Vom decide astăzi în ședință care va fi mandatul cu care se merge în CExN”, a spus și senatorul Nicolae Avram.
  • „Eu ieri (miercuri – n.r.) am văzut prima dată scrisoare. Nu am văzut-o înainte, nu mi-a cerut nimeni părerea înainte. Merg azi în ședință și acolo vom decide cum vor stabili membrii Biroului Politic”, a spus și senatorul Viorel Arcaș.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia