Tribuna
Protest „orădean” în faţa PSD Sibiu: „DNA Să vină să vă ia!”
Protest „orădean” în faţa PSD Sibiu: „DNA Să vină să vă ia!”

Aproximativ 30 de persoane au protestat luni, în jurul orelor 14-15, în centrul Sibiului. Protestatarii, veniţi de la Oradea, au pornit din parcarea de la Cazarma 90 purtând drapele tricolore cu portretul lui Avram Iancu, stema regală sau înscrisul „Oradea” şi s-au deplasat pe traseul: sediul PSD din Piaţa Unirii, str. Nicolae Bălcescu, Piaţa Mare. De aici, au pornit pe strada Samuel Brukenthal şi s-au oprit în faţa sediului PSD unde au scandat, printre altele, „DNA -să vină să vă ia”, „Tudorel – sluga model”, scandate la portavoce.
După o scurtă discuţie cu forţele de ordine, protestatarii s-au mutat în Piaţa Huet, pe locul unde, de obicei, are loc protestul „Vă vedem”.
Bihorenii se deplasau, de fapt, la mitingul anti PSD ce va avea loc pe 6 martie, la Bucureşti, dar, în drum, pe lângă cel de la Sibiu, au mai organizat un protest şi la Deva. Nu au fost semnalate incindente.

 







comentarii
3 comentarii

Sunt din ORADEA si merg la BUCURESTI pentru mitingul din 6 martie, cu escala de placere revolutionara la SIBIU.
Ce meserie mai e si asta, sa ai liber de demonstratii? Si bani de drum cu opriri pe traseu. De fapt baietii nu au servici. Sa mai ziceti ca nu sunt platiti de ONG-urile sorosiene!!!
Bilderburg
05.03.2018 16:35
Nu toti traiesc doar din alocatie, unii au salariu si zile libere pe care le pot lua daca vor.
E o optiune personala dar e greu pentru cei din partidul infractoriilor sa conceapa ca se poate trai si din munca cinstita !
E adevarat ca e tot mai greu dar deh, nu toti suntem abonati la furtul din banii statului, oamenii normali muncesc si, daca mai au energie, demonstreaza impotriva celor care se cred deasupra legii.
Pt postacul de la 16.35
06.03.2018 20:13
Sa mori tu ca aia de traiesc din alocatie nu o primesc de la partidul infractorilor!
Tare de tot.
Pentru comentatorul antitotcemisca-ntaraastaraulramuletc.
06.03.2018 23:42
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA