logo
Prognoza săptămânii: început cu vreme caldă, ploi răzlețe și răcire spre final
Prognoza săptămânii: început cu vreme caldă, ploi răzlețe și răcire spre final
© Răzvan NEGRU

Săptămâna aceasta vremea rămâne caldă și frumoasă în primele zile, după care temperaturile vor scădea și se vor apropia de normalul perioadei, spre finalul săptămânii. Prognoza meteo transmisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu anunță maxime de 26 de grade luni și de doar 18 grade miercuri.

 

Luni

Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Pe arii restrânse la munte se vor semnala averse trecătoare de ploaie ce pot fi însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei în sudul județului și la munte ce vor depăși la rafală 60-70 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 grade, iar cele minime între 3 și 7 grade.

 

Marți

Vremea va fi caldă și ușor instabilă în partea a doua a intervalului. Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate în cursul serii și al nopții când local se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 24 grade, iar cele minime între 9 și 10 grade.

 

Miercuri

Vremea va fi instabilă și se va răci. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei când pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite și de descărcări electrice. Local cantitățile de precipitații vor fi însemnate. Noaptea cerul va deveni variabil și doar pe arii restrânse va mai ploua în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 16 grade, iar cele minime între 3 și 6 grade.

 

Joi

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil, temporar noros. Izolat în a doua parte a intervalului  se vor semnala averse de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 18 grade, iar cele minime între 5 și 7 grade.

 

Vineri și în week-end

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil cu unele înnorări temporare. Pe arii restrânse  în prima zi a intervalului se vor semnala averse trecătoare de ploaie.

 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia