logo
Profesorii de matematică, distinși cu diplome și premii pentru activitatea lor
Andra MARINESCU
2473 vizualizari
Profesorii de matematică, distinși cu diplome și premii pentru activitatea lor
Profesorii de matematică din județul Sibiu au fost distinși, vineri, în cadrul unei manifestări desfășurată de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Filiala Sibiu a Societății de Științe Matematice și Asociațiunea ASTRA.


Acțiunea "Excelența în matematica sibiană" s-a aflat la cea de-a treia ediție și s-a bucurat de prezența a foști și actuali profesori din învățământul preuniversitar sibian, precum și a unor cadre didactice universitare de la Departamentul de Matematică și Informatică al Universității "Lucian Blaga" din Sibiu.
La această manifestare a fost evidențiată importanța matematicii în lumea contemporană, amintindu-se, totodată, și de aportul adus de matematicieni la înfăptuirea Marii Uniri din 1918.
Totodată, organizatorii le-au acordat diplome și premii profesorilor care s-au remarcat în perioada 2016 - 2018, pentru întreaga activitate, pentru activitatea depusă la cercurile de matematică, pentru  coordonarea elevilor rezolvitori din Gazeta Matematică și din Revista de Matematică din Timișoara, pentru pregătirea elevilor cu rezultate deosebite la etapele județene ale Olimpiadei Naționale de Matematică și ale concursurilor școlare de matematică, pentru organizarea taberelor de matematică, pentru activitatea publicistică și pentru elaborarea de resurse educaționale deschise.
"Manifestarea a constituit un prilej de valorizare a profesorului de matematică și de popularizare a exemplelor de bună practică matematică", sunt de părere reprezentanții IȘJ Sibiu.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia