Tribuna
Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Cisnădie unei companii din China
Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Cisnădie unei companii din China
© https://www.facebook.com/Lacoste/

Producătorul francez Lacoste, care produce articole vestimentare în orașul Cisnădie, județul Sibiu, a vândut, companiei chineze Sunrise Knits, parte a grupului Youngor, fabrica unde lucrează aproximativ 400 de persoane.

Potrivit unor unro surse locale, fabrica Trans Euro Textile de la Cisnădie,  care produce articole vestimentare pentru Lacoste, oamenii au fost informați că producătorul francez a vândut fabrica companiei chineze Sunrise Knits, parte a grupului Youngor, în urmă cu mai puțin de o lună și li s-a garantat că vor fi respectate contractele de muncă.

În anul 2017, ultimul an de raportare, fabrica Trans Euro Textile a avut o cifră de afaceri de 21,17 milioane lei și profit de 1,16 milioane lei, aici lucrând un număr de 382 de angajați (sursa: mfinante.ro).

Fabrica de la Cisnădie a fost printre primele companii deschise în zonă, în 1998, când a fost cumpărată o parte din vechea fabrică Covtex. Lacoste a ajuns în oraș în urmă cu trei ani, după preluarea altor companii care produceau pentru firme franceze.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia