logo
Problemele din Cartierul Arhitecților, în ședință la Prefectură. Pentru a evita ”pasarea responsabilităților” vor întâlnire și cu primarul din Șelimbăr
Sorana MAIER
2835 vizualizari
Problemele din Cartierul Arhitecților, în ședință la Prefectură. Pentru a evita ”pasarea responsabilităților” vor întâlnire și cu primarul din Șelimbăr

Problemele de infrastructură rutieră semnalate de Asociația pentru Dezvoltarea Cartierului Arhitecților au fost discutate, luni, de subprefectul Horațiu Marin, Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, Dorin Nistor, secretarul Municipiului Sibiu și inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean, colonel Costel Dogaru, anunță Instituția Prefectului.
Pentru a evita "pasarea responsabilităților" și a urgenta soluționarea problemelor, subprefectul Horațiu Marin a propus o nouă întâlnire, la care să participe și factorii de decizie din Primăria Șelimbăr, Consiliul Județean și reprezentanții Asociației pentru Dezvoltarea Cartierului Arhitecților. 
Autoritățile spun că întâlnirea va avea loc până la finalul lunii februarie.
În Cartierul Arhitecților, situat pe raza orașului Cisnădie, la limita cu Sibiul, sunt numeroase probleme legate de trafic, de extinderea transportului în comun și de faptul că autoritățile nu pot moderniza drumul pentru că anumite porțiuni din șosea sunt întabulate ca proprietate privată.


comentarii
1 comentarii

actualul sau fostul primar?
20.02.2018 18:48
Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia