logo
Primenire în centrul Sibiului! Mai cu ochii după fete, cu mâna pe trafalete ...
Primenire în centrul Sibiului! Mai cu ochii după fete, cu mâna pe trafalete ...

Pasajul de lângă "Dumbrava" are, de câteva zile, locatari noi. Unii au adus bidinele, glet, ciment, alţii entuziasm suflecat şi trafaleţi, mă rog, care ce a avut pentru ca zona destul de serios afectată de intemperii să redevină una ca scoasă din cutie. Până la următoarele infiltraţii, că doar n-o fi cea din urmă primenire, nu? 
Scările din care timpul a muşcat cu poftă de gurmand sunt complet refăcute, iar lupta cu mâzgălelile cărora nişte creiere lipsă le spun grafitti e gata să-şi treacă o nouă victorie în cont. Până la prima înfrângere, că ştiţi doar care-s apucăturile locului. Şi-n zona toaletei publice părea că se întâmplă ceva, dar n-am fost chiar atât de curios.
Cine a nimerit pe-acolo a putut vedea că, de lucrat, se lucrează ca la carte: acuma, drept îi că n-o porni holoangărul la sfert de cheie, precum omologul nipon, dar şi când se porneşte, nimic nu-l mai opreşte. Nici măcar puştoaicele după care s-a mai tras cu ochiul, însă din goana bidinelei, c-aici am venit să punem mâna pe trafalete, nu să fluierăm la fete! 

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia