Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Primele autobuze noi vor fi prezentate sibienilor în Piața Mare: supraveghere video, numărare a călătorilor, WIFI gratuit
Primele autobuze noi vor fi prezentate sibienilor în Piața Mare: supraveghere video, numărare a călătorilor, WIFI gratuit

Primele zece autobuze, din lotul de 55 achiziționate de Tursib SA vor fi prezentate publicului vineri, 2 noiembrie 2018, începând cu ora 15.30 în Piața Mare a municipiului Sibiu, în cadrul unui eveniment intitulat “TRANSformarea”.

  • “Înnoirea flotei de autobuze, susținută de Primăria Municipiului Sibiu, este un moment foarte important pentru noi și vrem să-l împărtășim atât cu cei care folosesc deja mijloacele de transport în comun ale TURSIB, cât și cu cei care încă nu fac acest lucru, cu speranța că-i vom convinge. TRANSformarea în bine a orașului presupune și transformarea serviciilor publice. Este o mândrie pentru noi să putem lua parte, alaturi de Muncipalitate la acest proces continuu”, afirmă directorul general al TURSIB SA, ing. Dan Căprariu.

În Piața Mare a Municipiului Sibiu vor fi expuse zece autobuze noi – opt, cu o lungime de 12 metri și 95 de locuri produse de ANADOLU ISUZU SANAYI ve TICARET AS și două articulate, cu o lungime de 18 metri și 147 de locuri, produse de KARSAN OTOMOTIV SANAYI ve TICARET AS . 
Ambele modele, care vor intra în exploatare la Sibiu pe parcursul acestei luni, sunt dotate cu sisteme de climatizare (încălzire, ventilație și aer condiționat), sisteme informatice de monitorizare conectate la baza Tursib, cu instalații de numărare a călătorilor la fiecare ușă, cu sisteme de supraveghere video atât în interior cât și în exterior, sisteme electronice de validare a plății călătoriei, cu echipamente pentru asigurarea serviciilor WI FI, cu sisteme audio și video, ambele modele au podea joasă și facilități pentru accesul pasagerilor cu mobilitate redusă și locuri rezervate pentru pasagerii cu cerinţe speciale.
De asemenea, în Piața Mare, vor fi expuse opt autobuze, dintre modele de autobuze care s-au aflat în trecut, înainte și după 1989, în exploatarea societății de transport în comun. Sibienii vor putea revedea atât de popularele la vremea lor modele de autobuze IKARUS și DAC , dar și două dintre autobuzele MAZ care se vor retrage de pe traseele din Sibiu în luna noiembrie, respectiv decembrie 2018.


comentarii
1 comentarii

Isuzu e o masina f.buna.Am condus un Isuzu(cu 2 usi) peste 400000 km.Nu consuma un gram de ulei,aerul conditionat mergea perfect,la benzina era f economic si mergeam minim 1000km saptamanal.Mi l-a lovit un avocat pe autostrada care vorbea la telefon.Mi-a platit 5000$ pe masina ca sa nu rapotam accidentul, desi nu valora nici 400$ dupa pretul de catalog al asigurarilor.Chiar agentul de asigurari m-a convins sa accept banii,, ca avocatul era milionar si vroia sa nu aiba afectat recordul lui de sofer.Chiar mi-a oferit un Buick in schimb avocatul pe care l-am refuzat deoarece consuma multa bezina.Cu banii mi-am luat un Suzuki care are acum 300000km si merge perfect.Primaria a facut o afacere f buna ,deoarece masinile japoneze sant f fiabile si accesibile la pret fata de cele germane care sant scumpe, fiind considerate de TOP plus platesti numele marcii.
ion
24.10.2018 17:57
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia