logo
Primarul Cisnădiei: ”Dacă Tursib prelungește traseul spre Cartierul Arhitecților, noi asigurăm stațiile și spațiul de întoarcere”
Primarul Cisnădiei: ”Dacă Tursib prelungește traseul spre Cartierul Arhitecților, noi asigurăm stațiile și spațiul de întoarcere”
© Razvan NEGRU

Autoritățile locale din Sibiu și Cisnădie încearcă să găsească o soluție pentru prelungirea transportului în comun al Sibiului până în Cartierul Arhitecților din Cisnădie, cartier aflat la limita dintre cele două localități.
Cei mai mulți dintre locuitorii din Cartierul Arhitecților au locul de muncă în Sibiu și au nevoie de transport în comun, cu atât mai mult cu cât traficul auto în zonă de intrare în Sibiu, dinspre Cisnădie, este extrem de aglomerat în anumite intervale orare.
Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că prelungirea transportului în comun al Sibiului până în Cartierul Arhitecților nu ar fi posibil din cauza faptului că autobuzele nu au unde să întoarcă.
La rândul său, Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, spune că va asigura spațiul necesar pentru întoarcerea autobuzelor și chiar și stații, dacă Tursibul își prelungește traseul până în Arhitecților.

  • Dacă societatea de transport în comun decide să prelungească traseul până în cartierul Arhitecților, noi vom asigura atât amenajarea stațiilor cât și un loc unde autobuzele să poată întoarce. Acest lucru ar fi posibil și acum pe străzile Duiliu Marcu și Nicolae Porumbescu. Este normal ca autoritățile locale din Sibiu și Cisnădie să se implice deopotrivă pentru a veni în sprijinul celor din cartierul Arhitecților prin asigurarea mijloacelor de transport în comun. Din partea noastră, există toată deschiderea pentru rezolvarea situației și vom face tot ceea ce ține de noi să rezolvăm această problemă”, a declarat, pentru Tribuna, primarul Cisnădiei, Gheorghe Huja.

Sorana MAIER

Dragoș BAKO

 

© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU
© Razvan NEGRU


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia