logo
Primarul Astrid Fodor se întâlnește cu locuitorii din zona Dioda
Primarul Astrid Fodor se întâlnește cu locuitorii din zona Dioda

Primarul Astrid Fodor se întâlnește cu locuitorii din zona Dioda, în cadrul unui proiect al Asociației pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu. Evenimentul va avea loc miercuri, 21 iunie, de la ora 18, în sala E11 a Facultății de Știinte Economice și Administrative din cadrul Universității "Lucian Blaga".
Întâlnirea primarului Astrid Fodor cu locuitorii de aici are loc în cadrul proiectului "Zilele Vecinătății" și vine la puțină vreme după încheierea lucrărilor la infrastructura acestui cartier.
Festivalul "Zilele Vecinătății" este în acest an la a IV-a ediție și are loc în perioada 24-25 iunie pe strada Hipodromului.
Potrivit organizatorilor, unul din obiectivele "Zilelor Veninătății" este de a atrage atenția orașului din piețele centrale spre zone unde nu au mai fost gândite evenimente de mare amploare. Astfel, evenimentele culturale se desfășoară în zone din afara centrului istoric și se adresează locuitorilor din cartierele Sibiului. Prima ediție a Festivalului a avut loc pe bulevardul Mihai Viteazu, cea de-a doua pe strada Semaforului a cartierului Vasile Aaron, iar cea de-a treia ediție s-a desfășurat pe strada Ludoș, din cartierul Valea Aurie.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia