Tribuna
Primarul Astrid Fodor a semnat pe lista de susținere a inițiativei „Fără penali în funcții publice”
Primarul Astrid Fodor a semnat pe lista de susținere a inițiativei „Fără penali în funcții publice”

Primarul Astrid Fodor a semnat pe lista de susținere a inițiativei USR intitulată "Fără penali în funcții publice" pentru modificarea Constituției României. Edilul a spus că a ales să se alăture inițiativei deoarece are convingerea că societatea românească trebuie să aibă la bază un sistem sănătos de valori.

  • „Am semnat pentru această inițiativă a USR deoarece promovează o normalitate și pentru că este în perfect acord cu valorile pe care FDGR le susține prin platforma sa cu privire la ținuta morală a celor care ajung în funcții publice. M-am alăturat inițiativei din convingerea că societatea noastră trebuie să aibă la bază un sistem sănătos de valori pentru a progresa, iar ca să reușim acest lucru, trebuie să începem chiar cu cei care conduc administrativ și politic in România. Sper ca pentru această inițiativă să semneze cât mai mulți sibieni, modificarea Constituției în acest sens fiind un pas mic, dar important în însănătoșirea morală a societății noastre”, a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.





comentarii
1 comentarii

DAR JOHANIS CA A FURAT 7 CASE SI A FOST CUMPARATOR DE REA CREDINTA ( AM INCHEIAT CITATUL DIN SENTINTA JUDECATOREASCA ) ??? CU EL E BINE ??? PT EL AI SEMNAT SA PLECE ACASA ? IPOCRITO !!!
JOHANIS
05.05.2018 22:45
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA