logo
Primăria Sibiu reia lucrările pe șantierele din oraș. Începe amenajarea lacului Binder
Sorana MAIER
1813 vizualizari
Primăria Sibiu reia lucrările pe șantierele din oraș. Începe amenajarea lacului Binder
Arhivă

Odată cu încălzirea vremii, Primăria Sibiu a dispus firmei contractate pentru reparații a străzilor din municipiul Sibiu – SC Comtram SA – să reia lucrul. Direcția Tehnică a Primăriei va emite comenzi de remediere a defectelor constatate pe timpul sezonului rece, inclusiv defectele reclamate de sibieni prin intermediul modulului de raportare incidente al aplicației Sibiu City App, temperaturile permițând acum lucrul cu asfaltul, anunță Primăria Sibiu.

Prima lucrare importantă de reparații va începe de miercuri, 13 martie în Piața Unirii, pe cele două bretele din perimetrul dintre Hotel Continental Forum – Cazarma 90 – strada Andrei Șaguna. Astfel, în perioada 13 – 16 martie constructorul va freza vechiul asfalt. Traficul nu se va închide, dar se va circula cu restricții și îngustări. Locurile de parcare din această zonă vor fi indisponbile în perioada lucrărilor, șoferii având posibilitatea să parcheze pe Cazarma 90 sau în alte spații de pe străzile adiacente.

Pentru a evita blocajele, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare.

Se reia și lucrul pe șantierele de modernizare a străzilor începute în 2018. Direcția Tehnică a emis ordinele de reluare a lucrărilor pentru modernizarea unei zone din cartierul Hipodrom, între străzile N. Iorga, Calea Cisnădiei și Aleea Frații Buzești, amenajarea Lacului lui Binder, reparații capitale ale străzilor din zona de blocuri din cartierul Turnișor, amenajarea de parcări în mai multe zone de blocuri din oraș.

De asemenea, s-au emis ordinele de începere a lucrărilor pe noi șantiere de modernizare, pentru care contractele au fost semnate în anul 2018, respectiv pentru  cartierul Broscărie – strada Ștefan cel Mare 147, strada Dorobanților și amenajarea canalizării pluviale pe strada Podului.

 

comentarii
1 comentarii

Strazile de la periferie vor suporta ca de obicei o noua amanare? Onorata Primarie, si noi platim impozite......
Netz
12.03.2019 19:15
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia