logo
Primăria Sibiu: Direcția Fiscală se mută pe Turismului, iar Arhitectul-Șef și Centrul de Informații se mută în Piața Mică
Sorana MAIER
608 vizualizari

Primăria Sibiu mută începând de zilele acestea trei dintre serviciile importante în relația cu sibienii, unul dintre ele în clădirea recent modernizată din strada Turismului, iar alte două vor trece provizoriu, până după desfășurarea Summitului UE din 9 mai, în clădirea din Piața Mică nr. 22.

Direcția Fiscală se va muta de luni, 11 martie, în noul sediu de pe strada Turismului, unde sibienii vor putea plăti taxele și impozitele locale.

Cetățenii au la dispoziție în noua clădire proaspăt modernizată șapte ghișee pentru plata taxelor și impozitelor și o parcare în curtea imobilului, capacitatea acesteia fiind de 50-60 de locuri.

În sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare și în cel de pe bulevardul Victoriei vor rămâne câte două ghișee la care se pot plăti în continuare taxele și impozitele locale.

Și Direcția Arhitect Șef se mută, de marți, 12 martie, în sediul din Piața Mică nr. 22 (lângă Casa Artelor).

Pentru obținerea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construcție sau a certificatelor de nomenclatură stradală, spre exemplu, sibienii vor găsi inspectorii în noua locație. Taxa de emitere a acestor documente se va putea achita la ghișeul Direcției Fiscale deschis aici, în curtea imobilului, la parter. La acest ghișeu nu se vor încasa impozite, ci doar taxele pentru eliberarea certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construcție și a documentelor ce țin de Corp Control Comercial.

 

Și Centrul de Informații pentru Cetățeni se mută în sediul din Piața Mică nr. 22, tot de marți, 12 martie. Sibienii vor putea depune sau ridica documente din această nouă locație. Birourile Centrului se vor afla la parter, în curtea imobilului.

Mutarea Direcției Arhitect Șef și a Centrului de Informații pentru Cetățeni este temporară, urmând să se mute înapoi în sediul din Piața Mare după data de 9 mai.

 

              

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia