logo
Primăria Sibiu atenţionează Târgul de Crăciun prin avizul de ocupare: "Activitatea de comercializare se va efectua pe bază de bon fiscal"
Primăria Sibiu atenţionează Târgul de Crăciun prin avizul de ocupare:

Primăria Municipiului Sibiu a avertizat organizatorii că activitatea comercială a Târgului de Crăciun presupune emiterea bonului fiscal şi transmite că nu este instituţia abilitată să constate şi să sancţioneze comercializarea de produse fără emiterea unui bon fiscal, într-un drept la replică referitor la articolul "Târgul de Crăciun din Piaţa Mare. Evaziune fiscală sub nasul Primăriei".

  • "De asemenea, precizăm faptul că în avizul favorabil emis pentru ocuparea domeniului public, Comisia de Avizare a Adunărilor Publice a atenţionat organizatorul că: "activitatea de comercializare se va efectua pe bază de bon fiscal".  În conformitate cu legislaţia în vigoare, responsabilitatea de a emite bon fiscal pentru vânzări revine fiecărui comerciant în parte", transmite Primăria Sibiu.
comentarii
1 comentarii

Adica, ce?
Si mai lipseste semnul mirarii dupa: "Activitatea de comercializare se va efectua pe bază de bon fiscal", pentru ca nu de alta, dar este un imperativ, ca mod de comunicare verbala...
Mick (cu drag, de altfel)
14.12.2017 14:34
Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia