Tribuna
Astra film
Primăria caută soluții pentru decongestionarea traficului pe Calea Cisnădiei. 100 000 lei pentru proiectare
Sorana MAIER
2454 vizualizari
Primăria caută soluții pentru decongestionarea traficului pe Calea Cisnădiei. 100 000 lei pentru proiectare

Primăria Sibiu vrea ssă reconfigureze traficul rutier pe Calea Cisnădiei, la intrarea în Sibiu, unde ambuteiajele sunt frecvente, iar pentru studiile de specialitate a alocat deja fonduri.

Consiliul Local Sibiu a aprobat la rectificarea bugetară de la finalul lunii august fondurile necesare pentru realizarea documentației de avizare a lucrărilor, a proiectului tehnic și a detaliilor de execuție pentru un proiect de reconfigurare a carosabilului pe Calea Cisnădiei, între strada Gheorghe Dima și ieșirea spre Cisnădie.
“Căutăm soluții pentru decongestionare și pentru a îmbunătăți fluența traficului în zona de intrare în Sibiu și ieșire spre orașul Cisnădie, sibienii blocându-se frecvent pe aceste străzi. Am inițiat acest demers prin care, în colaborare cu specialiștii ce urmează să fie contractați de Primăria Sibiu, să căutăm și să implementăm soluții viabile pentru lărgirea carosabilului în această porțiune, precum și alte măsuri de fluidizare a traficului”, a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
Suma alocată din bugetul local pentru realizarea documentației este de 100.000 de le

comentarii
1 comentarii

Desfiintarea trecerilor de pietoni si crearea de pasarele pietonale (este loc cuficient). Aici se creaza cele mai mari probleme. Pietonii trec unul dupa altul... si mai sunt si 3 treceri pe o distanta de 200m.
Participant la trafic
07.09.2018 09:10
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia