Tribuna
Prima lună de vară de toate aduce: și soare, și tunete, și ploi, și vânt, și instabilitate! Maximele urcă la 30 de grade
Prima lună de vară de toate aduce: și soare, și tunete, și ploi, și vânt, și instabilitate! Maximele urcă la 30 de grade
© Arhivă

Meteorologii anunță pentru această săptămână temperaturi ce pot atinge și 30 de grade, vremea fiind, cel puțin pentru primele zile, caldă și frumoasă. Spre finalul săptămânii, apar perioade de instabilitate atmosferică și maxime mai mici, dar apropiate de normal, anunță Centrul Meteorologic Transilvania Sud Sibiu.

Luni

          Vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare după amiaza și noaptea când pe arii restrânse mai ales în zona montană se vor semnala averse de ploaie, în general slabe, ce pot fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări izolate la munte și pe Valea Oltului. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade. 

 

Marți

          Vremea va fi caldă și va deveni ușor în general instabilă din a doua parte a intervalului. Cerul va fi variabil, temporar noros după-amiaza și noaptea când local în zonele de munte și pe arii mai restrânse în rest se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului ce trecător pot lua și aspect de vijelie. Izolat se vor semnala căderi de grindină. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări locale, din sector predominant sudic. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 30 de grade, iar cele minime între 12 și 15 grade. 

 

Miercuri

          Vremea se menține ușor instabilă, iar temperaturile diurne vor marca o ușoară scădere. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și local, mai ales în zonele montane se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în cursul averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 27 de grade, iar cele minime între 11 și 14 grade. 

 

Joi

          Vremea va fi instabilă și normală termic pentru această dată. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice. Local cantitățile de apă vor fi însemnate.  Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 25 de grade, iar cele minime între 12 și 14 grade. 

 

Vineri și în week-end

          Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei și în general instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse de ploaie, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia