logo
Prima cursă Sibiu – Bruxelles Charleroi a zburat marți de la Sibiu. Din iunie urmează Basel, Copenhaga, Frankfurt Hahn și Paris Beauvais
Sorana MAIER
2439 vizualizari
Prima cursă Sibiu – Bruxelles Charleroi a zburat marți de la Sibiu. Din iunie urmează Basel, Copenhaga, Frankfurt Hahn și Paris Beauvais

Primul zbor direct de la Sibiu spre Bruxelles Charleroi și retur, operat de compania aeriană Wizz Air a avut loc marți de pe Aeroportul Internațional Sibiu.

La ora 16:43, cu câteva minute înainte de ora programată, echipajul și pasagerii zborului W6 3804 au fost întâmpinați cu tradiționalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Sibiu – Bruxelles Charleroi.
În mod oficial, pasagerii care aleg aeroportul din Sibiu pot călători începând de marți spre unul dintre cele mai importante orașe europene, având la dispoziție două zboruri săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă. 
Începând cu data de 19 iunie 2018, zborului direct Sibiu - Bruxelles Charleroi i se va adăuga încă o frecvență pe săptămână, în ziua de joi. Prețurile biletelor pentru acest zbor încep de la 69 de lei, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână.
Sibiu-Bruxelles Charleroi reprezintă prima destinație inaugurată în anul 2018 pe Aeroportul Internațional Sibiu, urmând ca din luna iunie a acestui an să fie lansate și celelalte patru noi rute spre Basel, Copenhaga, Frankfurt Hahn și Paris Beauvais, anunțate încă de la sfârșitul lunii noiembrie a anului 2017, se arată într-un comunicat al Aeroportului Internațional Sibiu.
Rutele ce vor fi lansate în luna iunie 2018 sunt Basel, Elveția din 21 iunie 2018 în zilele de joi, duminică; Copenhaga, Danemarca din 22 iunie 2018 în zilele de luni, miercuri, vineri; Frankfurt Hahn, Germania din 22 iunie 2018 în zilele de luni, vineri și Paris Beauvais, Franța din 22 iunie 2018 în zilele de luni, miercuri, vineri.


comentarii
1 comentarii

DescriereAK Post angajeaza in Sibiu, postasi in vederea livrarii plicurilor adresate ale EON Gaz, Telekom etc.
Angajatul ideal ar trebui sa aiba o serie de calitati ca: tenacitate, bun organizator, promptitudine, punctualitate, seriozitate, corectitudine, atitudine generala pozitiva, dexteritate in utilizarea aparaturii si a instrumentelor de lucru specifice, capacitatea de a lucra in colectiv, spirit de echipa, capacitatea de a lucra in conditii de stress si efort sustinut, capacitatea de a se orienta in teritoriu, pe harta, confidentialitate, disponibilitate de deplasare in teritoriu, disponibilitate de lucru cu program flexibil, altele;

BENEFICII:
-contract de munca legal pe 8 ore;
- salariu fix+bonus in functie de performante;
- tichete de masa
- posibilitati de promovare
- cursuri de specializare
- munca intr-un domeniu activ, alaturi de o echipa profesionista . Detalii la nr 0768181091 Sorin
sorin
25.04.2018 09:39
Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia