logo
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului pe 2017: ”Cer Guvernului trei lucruri!”
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului pe 2017: ”Cer Guvernului trei lucruri!”

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o declaraţie de presă, joi, la Palatul Cotroceni, acesta spunând că a promulgat Legea Bugetului pe 2017.

  • „Aşa cum am promis la începutul săptămânii, am făcut o analiză a bugetului de stat şi de asigurări sociale. A confirmat tot ce am spus data trecută: veniturile la buget sunt, aşa cum au spus unii optimiste, eu spun supraapreciat. Cheltuielile sunt prevăzute în sumă foarte mare. Abordarea hiperoptimistă se poate vedea făcând o comparaţie între veniturile de anul trecut şi cele prevăzute anul acesta, unde se pune o creştere de 14%, fără o explicaţie pentru această creştere fenomenală. Se confirmă că există prevăzute credite de angajament într-o sumă nemivăzută, de peste 50 miliarde”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a precizat că a decis că promulge legea bugetului de stat şi bugetul asigurărilor sociale.

  • „Ţara are nevoie de buget şi guvernul care s-a angajat să execute acest buget, acum are posibilitatea să dovedească cum va face acest lucru. Pentru guvern am un mesaj simplu: în cursul acestui exerciţiu bugetar cer Guvernului 3 lucruri: responsabilitate, responsabilitate şi responsabilitate”, a mai spus Iohannis.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia