Tribuna
Preşedintele Forumului Democrat al Germanilor nu mai merge la congresul UDMR. "Mă nemulţumeşte atitudinea lor în guvern şi coaliţie!"
Preşedintele Forumului Democrat al Germanilor nu mai merge la congresul UDMR.

Liderul Forumului Democrat al Germanilor, Paul-Jürgen Porr, e nemulţumit de atitudinea politicienilor maghiari, motiv pentru care a anunţat că nu mai participă la congresul UDMR.

  • "Aşa am considerat eu, că nu e cazul să mă duc la congresul lor. Am mai fost în alţi ani, am ţinut şi speech-uri şi anul acesta am considerat că nu e cazul", a declarat preşedintele Forumului Democrat al Germanilor, Paul-Jürgen Porr, citat de Agerpres.

Şeful FDGR a explicat că îl nemulţumeşte atitudinea pe care UDMR o are în guvern şi în cadrul coaliţiei. 
FDGR l-a susţinut pe Klaus Iohannis şi când era primarul Sibiului, dar şi în calitate de preşedinte al României. Înaintea lui Paul-Jürgen Porr, preşedintele FDGR a fost Klaus Iohannis.
Congresul UDMR este programat să aibă loc în perioada 22-23 februarie la Cluj-Napoca.

comentarii
4 comentarii

Hahahahahaha, FDRG hahahaha.
Huuuoooooo hotilor, in frunte cu sasu'sef.
Huuuuuoooooo
23.01.2019 21:37
PSD-ul la Sibiu o sa fie la alegeri dupa locul trei,dupa PNL,USR si Forumul German.Cand era Cindrea sef la PSD nu era asa de dusmanos ,chiar participa la prosperitatea orasului si judetului(era sibian adevarat si punea originea inaintea partidului).Acum cei de la PSD au toti mutre de oameni suparati .Mai au noroc cu oltenii si cei care s-au aciuit prin Sibiu, adusi de Ceauseccu si acum de cautarea unui loc de munca.
Donald
23.01.2019 22:08
OARE PORR SE MAI VISEAZA MISS UNIVERSE CUM ISI DESTAINUIA EL PUBLIC DORINTELE ? ADICA FEMEIE PE TOCURI SI IN COSTUM DE BAIE ? LA REFERENDUM A INDEMNAT SIBIENII SA NU MEARGA LA VOT !
Fustita Po
24.01.2019 11:43
cum sa mearga daca nu stie ungureste?IGHEN?
ardeo
24.01.2019 14:54
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia