Tribuna
brukenthal museum
Premii speciale pentru doi elevi sibieni, la Sesiunea de comunicări științifice de la Geografie
Andra MARINESCU
626 vizualizari
Premii speciale pentru doi elevi sibieni, la Sesiunea de comunicări științifice de la Geografie
© Arhiva
Doi elevi din județul Sibiu s-au întors cu premii de la faza națională a Sesiunii de comunicări științifice ale liceenilor pentru disciplina Geografie.

 


Concursuș s-a desfășurat în perioada 14 – 18 iulie, la Colegiula Național ”Andrei Șaguna” Brașov. Au participat 104 elevi, pe trei secțiuni: geografie fizică, geografie umană și geografia mediului.
Județul Sibiu a fost reprezentat de doi elevi de la Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș, coordonați de profesorul Sasa Ioan.
În urma desfășurării concursului și a centralizării rezultatelor de la elaborarea lucrării și prezentarea acesteia, Teodora Maria Surdu a obținut Premiu Special (locul 21 din 44 de participanți) pentru lucrarea ”Forme de turism cu potențial de valorificare în localitatea Bazna, județul Sibiu”, iar Clarisa Maria Achimeț Premiu Special (locul 20 din 35 participanți) cu lucrarea ”Analiza comparativă a mediului din localitatea Copșa Mică: 1980-2010”.
Rezultatele finale, subiectele, baremele și alte aspecte ale acestei olimpiade pot fi vizionate pe site-ul: https://www.saguna.ro/beta/post/concursul-national-de-comunicari-stiintifice-geografie-14-18-iulie-2019.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia