logo
spartan
PREMIERĂ. Cel mai mare taur la proțap din România - 1,7 tone de carne Angus pentru turiștii din Muzeul ASTRA
Sorana MAIER
3838 vizualizari
PREMIERĂ. Cel mai mare taur la proțap din România - 1,7 tone de carne Angus pentru turiștii din Muzeul ASTRA
© facebook/ciprian ștefan

Cel mai mare taur la proțap din România va fi gătit sâmbătă la “Angus Steak Mega Show”, în Muzeul Astra Sibiu la Târgul de Țară, în cadrul seriei de evenimente “Gusturile Toamnei”.

”Taurul este adus din ferma Karpaten Meat Group, ferma sibiană care acum 10 ani a dat startul acestui tip de afacere în țara noastră și a investit constant în dezvoltarea unei genetici superioare a animalelor, abordând un mod de creștere extensiv, pe pășunile din Valea Hârtibaciului și devenind astfel, cea mai mare fermă de reproducție a bovinelor Aberdeen Angus, din Europa”, explică reprezentanții autorităților județene care gestionează programul   Sibiu Regiune Gastronomică Europeană.
În 11 și 12 august, este programat în Muzeul ASTRA un regal culinar de excepție, oferit de Consortiul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, susținut de Masters of Flames, Karpaten Meat GROUP, Lidl Romania, Ursus, Perla Harghitei si GLS Romania. Powered by Kiss FM
Taurul va fi pregătit în cadrul unui show culinar live pus la cale cu măiestrie. 
Carnea Angus este celebră la nivel mondial pentru calitatea și gustul său. Premium Angus este un produs obținut local, în mod natural, care se remarcă prin aromă și frăgezime.
Taurul va fi abatorizat, iar carnea va fi inițial pregătită pentru proțap în ferma Karpaten Meat.
Amenajările pentru eveniment vor începe încă din cursul zilei de joi, iar proțapul va fi gătit începând din noaptea de vineri spre sâmbătă.
Primele porții pentru degustare vor fi gata sâmbătă în jurul orei 10 dimineața.


comentarii
4 comentarii

apucaturi barbare si salbatice publicate si laudate in ziare!!!
un sibian
07.08.2018 07:59
Crezi ca dumneata te-ai nascut din stramosi mancatori de salate cu pesticide, suplimente alimentare sintetice si seminte de chia cu lapte de cocos?
Ion
07.08.2018 09:16
cu siguranta nu...dar chestia asta cu taurul e o imbecilitate totala!
un sibian
07.08.2018 13:24
inca ceva...daca cumva va ganditi ca carnea de taur e 100% curata, naturala etc...faceti o mare si naiva gresala...are antibiotic si tot ce le mai dau aia animalelor de o sa va fie drag laptele de cocos...cu sau fara chia!
un sibian
07.08.2018 13:27
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia