logo
spartan
"Povestea Chitarei". A doua parte a spectacolului de teatru muzical ajunge la Mediaș
Andra MARINESCU
781 vizualizari
După o primă reprezentație la Mediaș a părții întâi din spectacolul Povestea Chitarei - „De la barock la rock”, sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19, se va juca continuarea trilogiei de teatru muzical - „Sunete”.


Spectacolul are loc la Sala Traube și se va concentra pe actorii principali, care își vor interpreta rolurile pe muzica live cântată de cei trei chitariști ai Trio Zamfirescu.
Biletele sunt disponibile online, pe site-ul Kompostor.ro (kompostor.ro/8633) sau fizic la Librăria Kastell.


Povestea Chitarei sau povestea copilul care vedea sunete și auzea culori


Spectacolul "Sunete" are un senariu gândit astfel încât spectatorul să poată urmări piesa fără să fie nevoit să vadă partea I.
Partea a II-a îl are în centru pe tatăl personajului din prima parte, aflat la vârsta copilăriei. Problema „medicală” cu care acesta se confruntă devine pretext pentru intervențiile muzicale ale Trio Zamfirescu. Personajului central i se detectează o boală stranie, care face ca el să audă doar sunete muzicale. Așadar, el nu aude oamenii vorbind, ci îi aude cântând sau emițând sunete muzicale. Aici intervin muzicienii din spectacol, care vor folosi sunetele chitarelor pentru a sugera modul în care personajul (tatăl lui Albert copil) aude lumea.
Povestea Chitarei - "Sunete" este un spectacol de muzică și teatru, care bucură oameni – avându-i ca artiști principali pe cei trei chitariști ai Trio Zamfirescu, trei frati virtuoși ai chitarei clasice din România. Cei trei muzicieni vor interpreta exclusiv compoziții proprii, astfel ia naștere un spectacol unic, în care muzica compusă și interpretată de trei artiști importanți se îmbină cu teatrul și cu artele vizuale, într-o continuare a poveștii chitarei de la baroc la rock.
Spectacolul este produs de Asociația Culturală PLAY cu sprijinul BIS Teatru, fiind un proiect cofinanțat de AFCN.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia