Tribuna
Poşta de pe Plugarilor, închisă până la noi ordine!
Poşta de pe Plugarilor, închisă până la noi ordine!

Oficiul Poştal 7, de pe str. Plugarilor, şi-a dat, (sau o fi doar o chestie provizorie), obştescul sfârşit. Lucru dealtfel care nu ne prea miră, la cum funcţionează Poşta Română de o vreme încoace.  Astfel, marţi, 14 mai, pe uşa oficiului poştal, puteai citi că: "Subunitate poştală închisă – lipsă personal"

Mai jos, pe acelaşi afiş, cei interesaţi de serviciile poştei sunt îndemnaţi să apeleze la Oficiul Poştal 6 de la Cedonia. Programul este de la 8 la 15 lunea, miercurea şi vinerea şi de la 12 la 20 marţea şi joia. Numnai să "ţină" şi Cedonia...

comentarii
3 comentarii

Pai, nu are cum sa tina Cedonia. Acolo sunt surghiuniti si cetatenii din cartierul arhitectilor Cisnadie. E ça la balamuc !
Oare nu se impune o demisie ? CEVA directori, ça sunt cu duiumul!
Exe
14.05.2019 22:42
Posta Romana merita sa devina subiect de studiu pentru cei care se pregatesc in management si marketing: " cum sa falimentezi intr-un domeniu foarte profitabil in conditia in care ai avut monopol”
Este cel mai cras exemplu de management prost si dezinteresat, au avut monopol in piata, au avut structura, oameni, logistica si cu toate astea dupa 30 de ani de piata libera sunt la un pas de faliment. Si nu ca nu ar fi piata - cu totii vedem cum firmele private de curierat abia fac fata la volumul de munca si ei nu au avut nici pe departe baza logistica a Postei.
CitizenX
15.05.2019 20:14
Se pregătește oficiul Cedonia care este sufocat de corespondenta unei părți din Cisnadie și a pârti de Sud-Est a Sibiului.
Principiul dominoului, domnule director! Ați auzit ?
Sog
16.05.2019 14:44
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia