logo
Portugalia angajează 300 de persoane la cules de zmeură. Salariul de bază este 603 euro pe lună
Portugalia angajează 300 de persoane la cules de zmeură. Salariul de bază este 603 euro pe lună
© i.ytimg.com
*Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 ianuarie pentru Roman şi 18 ianuarie pentru Brăila. Angajarea se face prin intermediul Reţelei EURES.*

Selecţia candidaţilor se va desfăşura în două localităţi din ţară, începând cu ora 9:  Roman (judeţul Neamţ) - 17 ianuarie 2018 - Complex Brăduţul, Bulevardul Republicii nr.46, langa Liceul Tehnologic Vasile Sav (fostul Liceu nr.2); Brăila (judetul Brăila) – 19 ianuarie 2018 - Regal Events Ballroom (fostul Club Progresul), Bulevardul Independenţei nr.282 (cu intrare din strada Galaţi).

Durata contractului este de aproximativ trei luni. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.

Data estimată de angajare: sfârşitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerinţe: sunt solicitate persoane fară cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experienţă în agricultură, cu experienţă în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 2 euro/zi. Angajatorul ofera plata în avans a drumului până în Portugalia iar suma aferentă deplasării se va deduce din primele salarii.

Salariu: Salariul de bază pentru culegatorii de zmeură este de 603 euro brut/lună fără ore suplimentare, iar cu ore suplimentare este de 1199 euro brut/lună.

Una dintre companiile angajatoare, JBI Group – Nuvem Maravilha, Lda., plăteşte 4,52 euro/zi lucrătoare, pentru alocaţia de hrană, plata efectuată la sfârşitul lunii împreună cu salariul.

Limba străină: constituie avantaj – cunoştinţe de baza de limba engleza/spaniola/portugheza dar nu este obligatoriu.

Unde trebuie să se adreseze sibienii interesaţi

Persoanele cu domiciliul în judeţul Sibiu, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, telefon 0269 210882 interior 119 pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinatate. Potrivit lui Mircea Dorin Creţu, directorul executiv al AJOFM Sibiu, înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: copie CI/BI; adeverinţa medicală (apt pentru munca în străinatate); CV EUROPASS în limba română.

La selecţie vor putea participa doar persoanele preselectate (persoane care au aplicat pentru acest loc de muncă şi care s-au înregistrat în baza de date a A.J.O.F.M. Sibiu compartiment EURES, ca persoane aflate în cautarea unui loc de muncă în străinătate).

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 16 ianuarie 2018 pentru participarea la selecţia de la Roman (judeţul Neamţ) şi 18 ianuarie pentru participarea la selecţia de la Brăila (judeţul Brăila). (A. M., I. V.)

 

comentarii
2 comentarii

Zmeura romaneasca ce are de nu poate fi culeasa ..?.
Goguta
12.01.2018 22:29
ARE-- Goguta---- prea multi paduchi sociali in birouri -- care frineaza dezvoltarea afacerilor mici -- Si asta dupa ce au adus -Romania in faliment-- Mai are si un mare birocratism prin care te pierzi pina nu mai ai banuti in buzunar-- apoi esti liber -- adica nu te mai baga nimeni in seama-- adica -LEFTER -
mike
13.01.2018 03:38
Din aceeasi categorie
sevis

brukenthal

Targul de Craciun Selimbar

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia