logo
Poliţiştii rutieri le-au pus gând rău vitezomanilor
Laura BUCIU
1734 vizualizari
Poliţiştii rutieri le-au pus gând rău vitezomanilor

În perioada 14 – 20 noiembrie, poliţiştii rutieri acționează pe toate sectoarele de drum naţional şi judeţean în vederea combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei, în cele două forme ale sale, excesivă sau neadaptată la condițiile meteo-rutiere.

  • „În perioada de referință, poliţiştii rutieri vor intensifica activităţile de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale, axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză. În cadrul acţiunilor poliţiştii rutieri vor utiliza echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor instalate pe autospecialele de poliție”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Poliţiştii sibieni atrag atenţia tuturor conducătorilor auto că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice! Oamenii legii recomandă adaptarea permanentă a vitezei de deplasare la condiţiile meteo-rutiere specifice sezonului de iarnă.

FOTO: Arhiva Tribuna

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

vino

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia