Tribuna
Polițiștii, inspectorii OPC și ITM, în control în zona de agrement de la Ocna Sibiului
Laura BUCIU
2905 vizualizari
Polițiștii, inspectorii OPC și ITM, în control în zona de agrement de la Ocna Sibiului
© Arhiva

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului și cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat, în perioada 29 iunie – 8 iulie, acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului infracțional în zona de agrement din Ocna Sibiului.

Activitățile s-au derulat împreună cu inspectorii din cadrul ITM Sibiu și din cadrul OPC Sibiu.

„Principalele obiective ale acțiunilor au fost cele de verificare a legalității funcționării, a modului de respectare a normelor legale de comerț, combaterea evaziunii fiscale, respectarea normelor igienico-sanitare în cadrul unităților comerciale din incinta și din zona adiacentă Lacurilor Naturale Ocna Sibiului. Cu această ocazie au fost controlate 17 societăți comerciale și au fost  aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 75.125 lei”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Au fost constatate nereguli cu privire la legalitatea funcționarii unităților economice, nerespectarea legislației în domeniul forței de muncă, precum și cu privire la respectarea normelor igienico-sanitare de către reprezentanții agenților economici verificați.

Activitățile preventive vor continua pe întreaga perioadă a sezonului estival.

 

comentarii
1 comentarii

Politisti sub acoperire ( in slip ) si inspectori nudisti i-au luat ca din oala pe evazionisti ( ?? )
pv313urss
11.07.2019 14:51
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia