logo
Policlinica Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu extinde programul de consultații pentru specialitățile cele mai solicitate
Laura BUCIU
3939 vizualizari
Policlinica Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu extinde programul de consultații pentru specialitățile cele mai solicitate

Sibienii care au probleme medicale pot merge la Policlinica Spitalului Județean de Urgență Sibiu, pentru că reprezentanții unității medicale au decis să crească programul de consultații.

  • „Din dorința de a acorda pacienților servicii medicale de calitate în cadrului Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica) și de a crește permanent gradul se satisfacție al acestora, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Sibiu, aduce la cunoștința cetățenilor extinderea programului de consultații din ambulatoriu pentru mai multe specialități foarte solicitate”, se arată într-un comnicat al Spitalului.

Astfel, din luna aprilie, programul va fi crescut pentru specialitățile boli interne, cardiologie, chirurgie, ginecologie, endocrinologie, ortopedie și dermatologie. Pacienții cu bilet de trimitere de la medicul de familie pot fi consultați atât dimineața cât și după – amiaza, în intervalul orar 7.00-19.00.

Programările se pot face la numerele de telefon 0269.253581 și 0269.431140 sau direct la fișierul din cadrul policlinicii. De asemenea, informații privind medicii disponibili pot fi obținute prin aceleași modalități.

Prin creșterea  programului de consultații pentru specialitățile menționate, SCJU Sibiu vizează evitarea aglomeraţiei, eficientizarea programărilor şi asigurarea confortul pacientului, astfel încât consultațiile din ambulatoriu să se realizeze cât mai prompt.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia