logo
spartan
Poftiţi la ’’Sibiul de Odinioară’’ – Super concerte cu Compact, Timpuri Noi, Mircea Baniciu şi mulţi alţii, în Pădurea Dumbrava
Poftiţi la ’’Sibiul de Odinioară’’ – Super concerte cu Compact, Timpuri Noi, Mircea Baniciu şi mulţi alţii, în Pădurea Dumbrava
Cea de-a cincea ediţie a evenimentului ’’Sibiul de Odinioară’’ are loc sâmbătă şi duminică în locaţia devenită deja tradiţională, în Pădurea Dumbrava – Camping. Sâmbătă vor fi concerte cu Compact, Timpuri Noi şi Onenightstand, iar duminică pe scenă vor urca Mircea Baniciu, Mircea Vintilă şi Emeric Imre.

 

Weekendul acesta trebuie neapărat să vă faceţi timp să ajungeţi la ’’Sibiul de Odinioară’’ şi asta pentru că ediţia a cincea a festivalului promite să fie una extrem de reuşită.

Cei care îşi amintesc sărbătorile de altădată vor avea ocazia să retrăiască aceste amintiri la „Sibiul de Odinioară”, iar tinerii pot descoperi atmosfera altor vremuri, când lucrurile păreau mai simple, bucuriile mai sincere şi revederile mai dragi.

Jocurile copilăriei, bunătăţi de altădată, şi, bineînţeles, două seri cu concerte în aer liber, sunt propunerile pe care Asociaţia "Sibiul de Odinioară" le face celor care doresc să îşi amintească cum se petrecea în weekendurile în urmă cu 30 de ani.

 

Sâmbătă e ziua rock-ului vechi de calitate

 

Prima zi este dedicată rock-ului vechi, iar pe scenă vor fi trupe îndrăgite care de-a lungul timpului au lansat piese ce încă mai sunt fredonate cu plăcere şi în ziua de azi. Cum muzica rock de altădată s-a dovedit a fi o reţetă câştigătoare la ultimele trei ediţii, organizatorii au decis să rămână consecvenţi acesteia. Astfel sâmbătă, 18 august, pe scenă în recital vor fi cei de la Compact, Timpuri Noi şi Onenightstand.

 

Duminica folk-ului e tot în Pădurea Dumbrava

 

Cea de a doua zi de la "Sibiul de Odinioară" este dedicată în întregime muzicii folk. Astfel iubitorii acestui gen muzical se vor bucura de recitaluri cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă şi Emeric Imre. Cei trei mari artişti vor aduce în faţa publicului piesele ce i-au făcut celebri de-a lungul timpului şi promit o seară de neuitat pentru cei ce vor fi pe 19 august.

 

Jocurile de altădată şi mini-parc de distracţii pentru copii

 

Cei mici sunt aşteptaţi aici cu multe suprize şi zone de distracţie dedicate lor. În premieră în acest an, un mini-parc de distracţii cu multe surpize va fi amenajat pe o suprafaţă generoasă chiar în arealul locaţiei din Pădurea Dumbrava – Camping. Tobogane, saltele de baby-jumping, piscine cu bile uriaşe şi multe alte instalaţii de distracţie sunt la dispoziţia copiilor la ”Sibiul de Odinioară". În Pădurea Dumbrava – Camping copiii se pot distra şi în cadrul atelierelor de creativitate. Vorbim de activităţi distractive şi concursuri sportive coordonate de cei de la "Serious Fun", aşa că nu aveţi niciun motiv să îi lăsaţi acasă pe cei mici.

 

Mâncare bună şi prăjituri ca odinioară

 

Zona de food va fi revigorată în acest an, iar cei ce vin la concerte sau să se recreeze vor avea parte de noi surprize culinare. Din meniu nu vor lipsi deja tradiţionalele grătare cu mâncare tip grill, dar şi alte mâncăruri specifice Sibiului de odinioară. Sunteţi aşteptaţi, bineînţeles, şi cu multă bere rece, sucuri răcoritoare, iar din locaţia festivalului nu va lipsi colţul producătorilor tradiţionali. Vizitatorii vor putea să deguste şi să cumpere plăcinte şi prăjituri de casă, produse de patiserie sau panificaţie. Toate sunt gătite în gospodăriile unor sibieni din zona Mărginimii şi a satelor din apropierea Sibiului.

 

PROGRAM SIBIUL DE ODINIOARĂ – EDIŢIA 2018

 

Sâmbătă, 18 august

 

10:00 – 21:00 – Miniparc de distracţii pentru copii

10:00 – 18:00 – Ateliere de creativitate pentru copii coordonate de Serious Fun

12:00 – 21:00 – Colţul Producătorilor Tradiţionali (expoziţie cu vânzare)

12:00 – 23:30 – Terase şi zonă gastronomică

 

Concerte:

 

18.00 - Onenightstand

19.15 - Timpuri Noi

21.00 - Compact

 

Duminică, 19 august

 

10:00 – 21:00 – Miniparc de distracţii pentru copii

10:00 – 18:00 – Ateliere de creativitate pentru copii coordonate de SeriousFun

12:00 – 21:00 – Colţul Producătorilor Tradiţionali (expoziţie cu vânzare)

12:00 – 23:30 – Terase şi zonă gastronomică

 

Concerte:

 

19.00 - Emeric Imre

20.00 - Mircea Vintilă

21.00 - Mircea Baniciu

 

Program SeriousFun 10.00 – 20.00 (18 şi 19 august)

 

ATELIER DE CREAŢIE ŞI JOCURI DE ODINIOARĂ - „JOACĂ-TE CA ALTĂDATĂ”

 

Zona 1

 

10:00 -18:00 Ateliere de creaţie

 

Zona 2

 

Fun/concursuri

 

11:30- 12:30 Concurs de sărituri în saci

12:30 – 13:00 Concurs cu baloane umplute cu apă

13:00- 13:30 Concurs „umple găleata cu paharul”

11:30- 13:30 Concurs de tras frânghia („tug of war”)

14:30 -15:30 Concurs tir cu arcul

15:30- 16:30 Concurs SURPRIZĂ!

16:30 – 17:30 Concurs de tras cu cornetele

17:30-18:30 Concursuri cu baloane/pahare cu apă

 

RINGUL DE DANS / LIMBO

 

GAME PARACHUTE

 

TWISTER

 

JOCURI DE ALTADATA: şotron, ţările, ratele si vanatori, elastic, zig-zag, etc

 

Zona 3

 

Sport / competitii sportive

 

10:00 -11:30 Competiţie de badminton

11:30 -13:30 Competiţie de fotbal

15:30-17:30 Competiţie de volei + competiţie surpriză: volei cu baloane umplute cu apă.

 

Zona unde va avea loc „Sibiul de Odinioarã” este amenajată în Pădurea Dumbrava – Camping. Accesul se face dinspre Hotel Hilton şi Grădina Zoologică, pe drumul de acces, conform indicatoarelor amplasate la faţa locului. Spectatorii pot opta să vină cu bicicleta pe pista amenajată de primărie, până la Grădina Zoologică, cu taxiul sau cu maşina personală, însă trebuie avut în vedere faptul cã accesul auto în zona evenimentului este limitat. Pot fi folosite parcările din zona Zoo, Hilton sau Muzeul în Aer Liber.

„Sibiul de odinioarã” este o acţiune cofinanţatã de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu organizată de Asociaţia "Sibiul de Odinioară" şi Agenţia "Grey Projects". (A. M.)

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia