Tribuna
PNL
Podul de la Piaţa Cibin prinde contur
Podul de la Piaţa Cibin prinde contur
După ce a fost montată structura metalică, podul de la Piaţa Cibin începe să capete formă. Structura metalică vine dezasamblată, la Sibiu, cu transporturi agabaritice, iar muncitorii care se ocupă de această lucrare, o asamblează pe picioarele deja montate. Pentru a permite deplasarea acestor transporturi, Comisia de Circulaţie şi Poliţia Rutieră a emis un aviz prin care se specifică instituirea unor restricţii de circulaţie în momentele în care acestea sosesc. Astfel, traficul din zona străzii Râului, pe acest tronson pe care se lucrează, se desfăşoară cu restricţii, ba chiar uneori se închide pentru a permite transportul structurilor metalice.

După ce picioarele podului au fost ridicate, pe ele sunt amplasate acum elementele metalice ce dau contur noului pod.
În urma procedurii de achiziţie, asocierea SC Prodial SRL - SC Arcada Company SA Galaţi - SC Repcons SRL - SC Termo Sibiu SRL - SC Consinstal Energy SRL - SC Teleconstrucţia SA a fost declarată câştigătoare. Valoarea contractului semnat este de 10.568.919,53 lei (fără TVA).
Lucrări prevăzute în contract: demontarea podului existent, montarea unei pasarele provizorii pentru circulaţia pietonilor, modernizarea reţelelelor de apă şi canalizare, a reţelele de telecomunicaţii, a celor de gaz şi electricitate care traversează Cibinul, amena­jarea de alei pietonale sub pod şi construcţia noii structuri a podului. Lucrările la acest obiectiv au început în septembrie 2014.

 







comentarii
1 comentarii

dubioasa asociere...ar fi interesant de stiut cum au "castigat" contractual...sa vedem cum va arata in final...deocamdata arata ciudat, urat, grobian!!!
un sibian
04.08.2015 08:22
Din aceeasi categorie
SIMPA

Comuna Cristian

A.D.I ECO

TURSIB

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA