Tribuna
PNL Sibiu vrea să rupă orice legătură cu viceprimarul Mediaşului, George Petrescu
Alexandra DRAGUT
2271 vizualizari
PNL Sibiu vrea să rupă orice legătură cu viceprimarul Mediaşului, George Petrescu
Nicolae Neagu, primvicepreşedinte PNL Sibiu, împreună cu Mircea Cazan, primvicepreşedinte coordonator PNL Sibiu, au anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că au cerut radierea viceprimarului George Petrescu de la Mediaş şi că au început să strângă semnături pentru a demara procedura de schimbare a lui Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului.

Deputatul Mircea Cazan a spus că George Petrescu, viceprimarul municipiului Mediaş a fost radiat din Partidul Naţional Liberal. De asemenea, liberalul a anunţat că, vineri, au înaintat Instituţiei Prefectului o adresă prin care cer ca George Petrescu să fie demis.

Nicolae Neagu, primvicepreşedinte PNL Sibiu, a declarat că senatorii sunt nemulţumiţi de activitatea pe care o desfăşoară actualul preşedinte al Senatului.

  • „Tăriceanu afectează imaginea Senatului, singura variantă decentă fiind schimbarea lui. Tăriceanu a fost preocupat doar de protejarea suspecţilor de corupţie ai PSD, fiind astfel pavăza penalilor în Parlament. A comis numeroase abuzuri în cazul prietenului Ponta, Dan Şova. Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de preşedinte al Senatului, a profitat de funcţia deţinută pentru a acţiona împotriva Justiţiei cu scopul de a-i feri de procurorii DNA”, a spus liberalul sibian.

Liberalii nu au, încă, un candidat pentru Senat

Ca să îl poată schimba pe Tăriceanu, liberalii au nevoie de semnăturile a o treime dintre senatori.

  • „Avem deja strânse semnăturile de la toţi colegii Partidului Naţional Liberal, din Senatul României. Sunt discuţii pornite şi cu independenţi, cu grupurile UDMR şi UNPR, care ar susţine iniţiativa noastră”, a mai spus Nicolae Neagu.

Liberalii sibieni nu au spus cine va candida din partea PNL pentru funcţia de preşedinte al Senatului.

  • „Nu s-a discutat cine va prelua sau cine va fi candidatul PNL în funcţia de preşedintele Senatului. Vom vorbi după depunerea cererii de suspendare şi înlocuire a actualului preşedinte al Senatului”, a precizat Nicolae Neagu.

 

comentarii
1 comentarii

LINGETI MUCII RALUCAI ADUSA ,,DI SAFUL DI LA BUCURESTI,PARDON,BOTSANI BRE" HALALCUM ESTE REPREZENTAT PNL-UL LA SIBIU,!!!
BEN
02.04.2016 05:07
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia