Tribuna
PNL Sibiu, Klaus Iohannis, Rareş Bogdan spun răspicat NU corupţilor!
PNL Sibiu, Klaus Iohannis, Rareş  Bogdan spun răspicat NU corupţilor!


Raluca Turcan: Un referendum împotriva corupţilor e o şansă pentru fiecare român cinstit!

Preşedintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, susţine că referendumul propus de preşedintele Klaus Iohannis este de fapt o "moţiune de cenzură" împotriva guvernării PSD. Un vot împotriva corupţilor va fi un vot ca politica în România să fie făcută de oameni integri, nevulnerabili, preocupaţi de ce rămâne în urma lor pentru oamenii cei mulţi, nu al clicilor de infractori. Avem fapte concrete de constituire a unui grup infracţional organizat care, de când a preluat puterea, nu face altceva decât să dea legi să scape de puşcărie corupţii. Asta e realitatea! Sună dur, dar avem datoria să spunem lucrurilor pe nume! Avem atacuri la economia naţională cu efect direct asupra nivelului de trai. Avem o politică externă în care Viorica Dăncilă ne face de fiecare dată de râs. Avem o gaşcă de politicieni care forţează orice lege pentru a-l descătuşa pe liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. Aceşti oameni vor să distrugă într-un mandat tot ce au realizat românii în două generaţii. Despre asta este vorba în acest referendum. Acceptăm asta sau spunem stop acestor oameni?", a declarat prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan.
Deputatul de Sibiu a insistat asupra faptului că "moţiunea de cenzură a cetăţenilor la adresa actualei puteri va forţa politicienii din arcul majoritar să facă un pas înapoi", a mai spus Turcan.

Klaus Iohannis: Golăneala PSD a depăşit orice limită
Preşedintele României, Klaus Iohannis a anunţat că va convoca referendumul pentru Justiţie pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare. "Golăneala PSD a depăşit orice limită. Nu trec nici măcar 3 zile fără să dea ordonanţe. Ordonanţele de urgenţă ale Guvernului au devenit, în timpul acestui accident regretabil al democraţiei care este guvernarea PSD, un instrument folosit abuziv. Trebuie să punem punct practicilor de a da OUG-uri şi trebuie să o facem acum. Când aceste trăsături se împletesc cu intenţia de a legifera în interesul infractorilor, fie ei şi lideri de partid, atunci avem premisele unui dezastru pentru România. Pesediştii trebuie să înceteze atacurile la adresa Justiţiei.... Cetăţenii au dreptul suveran să decidă dacă vor sau nu să lase corupţia să devină politică de stat", a spus Iohannis.

PNL Sibiu îl susţine pe Rareş Bogdan
PNL Sibiu, la alegerile europarlamentare din 26 mai, îl susţine pe primul liberal din lista de candidaţi a PNL. Pe jurnalistul Rareş Bogdan.
"PNL propune o echipa de oameni la Bruxelles care din prima zi ştiu cum să aducă beneficiile europene aproape de români şi să spună NU corupţilor.
Rareş Bogdan, un luptător împotriva corupţilor, a abuzurilor şi a celor care dezonorează România!
Mircea Hava - primarul din România care a atras cele mai multe fonduri europene din ţară!
Siegfried Muresan - europarlamentarul care a reuşit să determine PARLAMENTUL EUROPEAN să o susţină pe Codruţa Kovesi în funcţia de procuror european."
Acestea sunt doar câteva nume şi atuuri ale echipei PNL pentru Parlamentul European. E foarte important ca sibienii să nu-şi irosească votul pe tot felul de iluzii. Forţa oamenilor se vede în fapte, nu în iluzii sau minciuni", a declarat Raluca Turcan.

 

comentarii
1 comentarii

Uite cine vorbeste!
john travolta
01.04.2019 22:19
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia