logo
Phenianul lansează noi ameninţări că va testa o bombă cu hidrogen în Oceanul Pacific. Cât de aproape e al treilea Război Mondial?
Phenianul lansează noi ameninţări că va testa o bombă cu  hidrogen în Oceanul Pacific. Cât de aproape e al treilea Război Mondial?

Ri Yong Ho, ministrul de Externe al Coreei de Nord, a declarat vineri că Phenianul ar putea lua în considerare testarea unei bombe cu hidrogen în Oceanul Pacific, potrivit agenţiei de ştiri Yonhap, citate de Reuters. După ce a fost întrebat de reporteri în New York la ce se referea liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, în momentul în care a ameninţat într-o declaraţie anterioară cu luarea unor „contra-măsuri de cel mai înalt nivel din istorie” împotriva SUA, Ri a afirmat că Phenianul ar putea lua în considerare un test cu bombă cu hidrogen.

Ministrul nord-coreean a adăugat însă că nu cunoaşte cu exactitate „opiniile” liderului Kim Jong-Un în privinţa acestei chestiuni. Liderul nord-coreean ia în considerare ”măsuri severe de cel mai înalt nivel” împotriva SUA.

Kim Jong-Un, liderul Coreei de Nord, a declarat vineri că Phenianul va lua în considerare ”contra-măsuri severe de cel mai înalt nivel” împotriva Statelor Unite ca răspuns în faţa ameninţărilor preşedintelui american, Donald Trump, informează Reuters.
Preşedintele american, Donald Trump, a avertizat marţi, în discursul rostit la ONU, că va „distruge" Coreea de Nord în cazul în care liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-Un, va asuma „misiunea sinucigaşă" de a ameninţa Statele Unite.

  • ”Remarcile sale m-au convins, mai degrabă decât să mă înspăimânte sau să mă oprească, că drumul pe care l-am ales este corect şi că este cel pe care trebuie să-l urmez până la capăt”, a afirmat Kim în cadrul unei declaraţii făcute publice de agenţia de ştiri KCNA.
  • ”Ca bărbat din Republica Populară Democrată Coreeană şi în numele demnităţii şi onoarei statului şi poporului meu, şi din partea mea însăşi, îl voi face pe cel ce deţine prerogativele comenzii supreme ale Statelor Unite să plătească scump pentru discursul său”, a adăugat liderul nord-coreean.

Citeşte şi:

Donald Trump: "Dacă Phenianul atacă SUA, vom distruge Coreea de Nord în totalitate!"

 

comentarii
1 comentarii

Firma serioasa (urmeaza nr de telefon) producem si livram ,prin comanda pe Facebook, veste anti bomba cu hidrogen, antiatomica etc. Rugam seriozitate!
Mick
24.09.2017 20:51
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia