logo
Peste o mie de sibieni au luat parte la proiectul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului”
ADVERTORIAL
1011 vizualizari
Peste o mie de sibieni au luat parte la proiectul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului”

Timp de zece zile mai bine de o mie de sibieni au luat contact cu specialiștii în piața muncii ajunși în cartierele Sibiului cu sprijinul Continental și al partenerilor Wenglor, Guhring, Terra Building și Shopping City Sibiu.

Sibienii aflați în căutarea unui loc de muncă sau cei care își doresc un job mai bun nu doar că au putut ”vedea” prin intermediu ochelarilor 3D câteva dintre cele mai atractive job-uri și companii din zona Sibiului, dar au și fost instruiți de specialiști în domeniu cum să-și creeze un CV și cum să-l depună folosind tehnologia modernă, accesibilă oricui. Totul gratuit.

Proiectul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” a debutat în data de 1 iunie pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Sibiu. ”Aceasta este unitatea Continental din Germania sau cea din Sibiu, că arată foarte bine?” sau ”Așa arată o fabrica Wenglor nou deschisă în Sibiu? E totul imaculat!” sunt doar două dintre reacțiile sibienilor care au experimentat filmările 360 de grade realizate în cadrul proiectului.

Pe urmă caravana s-a mutat, pe rând, în diverse cartiere ale Sibiului. În Broscărie cortul ”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” s-a aflat  pe Strada Ștefan cel Mare, în fața Opera Residence.

O zi mai târziu a fost pe strada Ludoș, în vecinătatea oficiului poștal. Pe urmă a ajuns în fața complexului din centrul cartierului Țiglari.

Oamenii s-au arătat impresionați numărul mare de locuri de muncă existent pe piața sibiană, precum și de ușurința cu care își pot depune un CV sau pot intra în legătură direct cu angajatorul dorit. Latura cea mai atractivă a reprezentat-o posibilitatea celor interesați de a vedea cu ochelarii 3D locurile de muncă dorite.

Încheierea a avut loc în zona Sibiu Shopping City.

”Joburi Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect marca Turnul Sfatului și-a propus creșterea accesului la tehnologie modernă, a gradului de informare a sibienilor și actualizarea ofertei de muncă, după standardele moderne.

”Job-uri Hi-Tech în cartierele Sibiului” este un proiect cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Agenda Comunității. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia