Tribuna
Peste 8 milioane de lei pentru actualizarea studiului de fezabilitate al Spitalului nou de Urgență
Peste 8 milioane de lei pentru actualizarea studiului de fezabilitate al Spitalului nou de Urgență

Două asocieri de firme au depus oferte pentru actualizarea studiului de fezabilitate și pentru elaborarea proiectului tehnic de execuție – construire a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Joi au fost deschise ofertele. Contractul are o valoare estimată la 8.080.000 lei, fără TVA.

Operatorii care au depus oferte sunt asocierile  POPAESCU &CO SRL - STUDIO SQM SRL - API ARHITEKTI D.O. și S&M EXPERT PROJECT SRL - V.A.M.S. INGEGNERIA – RPA.

„Se estimează finalizarea evaluării celor două oferte în cursul lunii octombrie. După comunicarea oficială a rezultatului final al evaluării se pot depune contestații în termen de 10 zile”, au transmis reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, care realizează proiectul. (L. B.)

 

comentarii
4 comentarii

Doamne cât ne râd în nas toate autoritățile statului. Promisiunea cu noul spital era din campania electorala. Si iaca, au ajuns la putere promitând marea cu sarea, și n-au facut nimic. De fapt ba da, au reusit sa strice banii nostri pe ACTUALIZĂRI de studii. Cam de câte actualizări va fi nevoie pâna sa toarne fundația? Și asta așa praf in ochi dupa filmarile facute in spital. RUȘINE!!!!
Sibian
22.08.2019 21:54
Intreab-o pe campean cati bani mai arunca pe actualizari si reactualizari de studii!! Sa-i reseteze cineva creierul ca asta vrea spital langa groapa de gunoi. Fereasca Dumnezeu!
@sibian
22.08.2019 22:35
FDGR+PNL cine vã mai voteaza dupa toate figurile astea de hoti?
Eu
23.08.2019 07:38
Stai ca acum imi revin!
Deci se premiaza cu aproape 2 mil.€ un copy-paste si o stampila din banii nostri de taxe?!

Vreau si eu sa particip la licitatie! Va iau numai 10.000 €
Eu
23.08.2019 07:56
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia