Tribuna
Peste 700 de candidaţi înscrişi la titularizare, în judeţul Sibiu
Andra MARINESCU
1250 vizualizari
Peste 700 de candidaţi înscrişi la titularizare, în judeţul Sibiu
© Răzvan NEGRU
719 candidaţi s-au înscris la examenul de titularizare, a cărui probă scrisă s-a desfăşurat miercuri.


Potrivit prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean, în judeţul Sibiu au existat două centre de examen, respectiv la Liceul Teoretic "Constantin Noica" Sibiu şi Şcoala Gimnazială "Nicolae Iorga" Sibiu.
Cei mai mulţi candidaţi s-au înscris pentru a obţine un post de educator, în limba română.
În judeţul Sibiu, au fost scoase la concurs 1494 de posturi și fracțiuni de posturi, dintre care 137 posturi titularizabile (pe perioadă nedeterminată).
Primele rezultate la examenul de titularizare vor fi afişate pe 17 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.
Contestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în aceeași zi, după afişarea rezultatelor, până la ora 21, și pe 18 iulie, până la ora 15. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe titularizare.edu.ro în data de 24 iulie.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.
În data de 26 iulie va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia