logo
Peste 700 de artişti la Sibiu Opera Festival. Luni se pun în vânzare biletele
Andra MARINESCU
1478 vizualizari
Peste 700 de artişti la Sibiu Opera Festival. Luni se pun în vânzare biletele
Biletele pentru ediția a XVI-a a Sibiu Opera Festival vor putea fi achiziţionate începând de luni, 17 iulie, online, de pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro şi www.kompostor.ro În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20 sau 30 lei. Cele 12 evenimente din proiect aduc la Sibiu un număr de peste 700 de artişti din ţară şi de peste hotare.

Ediţia a XVI-a a proiectului Sibiu Opera Festival se va desfăşura anul acesta în perioada 15 septembrie – 5 octombrie. Pe parcursul celor 21 de zile de festival sunt programate spectacole de operă, musical, operă pentru copii, recitaluri și dans contemporan.
Nu lipsesc din programul acestei ediții momentele de arii din opere în spații publice – intitulate sugestiv ”Take an Opera Break” și nici concursul de canto ”Vox Artis”, ajuns anul acesta la ediția IX-a.
Festivalul se va deschide cu un spectacol de dans contemporan, ”Peer Gynt”, eveniment realizat în colaborare cu Teatrul de Balet Sibiu. Programul complet al festivalului poate fi consultat pe pagina www.filarmonicasibiu.ro
Biletele se vor pune în vânzare începând de luni, 17 iulie, de la ora 12, şi vor putea fi achiziţionate online de pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro, de pe pagina de Facebook fb.com/filarmonicaSibiu şi de pe portalul www.kompostor.ro.
Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu se va deschide începând cu 28 august, de luni până joi, între orele 12-16. În funcţie de eveniment, preţul unui bilet este de 20 sau 30 lei. Se acordă reducere de 50 % pentru elevi, studenţi şi pensionari.
Sibiu Opera Festival este un eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Sibiu. Acţiunea este cofinanţată de Consiliul Local Sibiu şi Primăria Municipiului Sibiu.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia