Tribuna
Peste 630 de contestaţii înregistrate la Evaluarea Naţională. Cele mai multe sunt la Română
Andra MARINESCU
1186 vizualizari
Peste 630 de contestaţii înregistrate la Evaluarea Naţională. Cele mai multe sunt la Română
© Arhiva TRIBUNA
639 de contestaţii au fost înregistrate în judeţul Sibiu, în urma afişării primelor rezultate din cadrul Evaluării Naţionale. Cele mai multe au fost ale elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 4 Sibiu, respectiv 45, dintre care 20 la Limba Română, 18 la Matematică şi şapte la Limba maternă.


Din totalul de 639, cele mai multe, respectiv 314, au fost depuse la Limba română, 281 la Matematică şi 44 la Limba maternă.
Sâmbătă, 23 iunie, vor fi afişate rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor.
La Şcoala  Gimnazială „Nicolae Iorga” din Sibiu au fost înregistrate 44 de contestaţii (24 la Română, 19 la Matematică şi una la Limba maternă), la fel ca la Şcoala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu (22 la Română şi 22 la Matematică).
Potrivit statisticilor transmise de prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, Colegiul Naţional „Brukenthal” Sibiu a înregistrat 40 de contestaţii, respectiv 15 la Matematică, 15 la Limba maternă şi 10 la Română, iar la Şcoala Gimnazială nr. 1 au fost înregistrate 26 de contestaţii, 17 la Matematică şi nouă la Română.
De asemenea, au existat şi şcoli unde s-a înregistrat o singură contestaţie, la Română ori la Matematică, cum s-a întâmplat la Şcoala Gimnazială Hoghilag, Şcoala Gimnazială nr. 2 Cisnădie sau Şcoala Gimnazială Bruiu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Lansare proiect Cod SMIS 126210

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia