logo
Peste 30.000 de spectatori la Sibiu Music Fest
Peste 30.000 de spectatori la Sibiu Music Fest
Prima ediție Sibiu Music Fest 2017, organizat de Asociația Culturală Media Music Awards, a creat weekend-ul trecut o atmosferă incendiară în centrul Sibiului.

Peste 30.000 de sibieni și turiști veniți special în oraș pentru acest eveniment au cântat la unison alături de cei mai în vogă artiști ai momentului.
Spectacolul hiturilor care au rezonat live pe scena din Piața Mare a fost completat de jocurile de lumini laser și de o scenă impozantă. În plus, pe imensele ecrane de peste 200 de metri pătrați amplasate la eveniment s-au reflectat atât frânturile de emoție și bucuria de pe chipul oamenilor din public, cât și prim-planurile cu artiștii preferați și instantaneele din timpul recitalurilor.
Cei 15 artiști care au evoluat la prima ediție a festivalului au fost Delia, Connect-R, What’ s Up, Alina Eremia, Puya © Scandalos Music, Vescan Official, Lora, Irina Rimes, Raluka, Maxim, Dorian Popa, ADDA, XOXO Oficial, Rita și ARIAS.
Evenimentul s-a bucurat și de o vizionare impresionantă pe pagina oficială de facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/SibiuMusicFest/, unde s-au înregistrat nu mai puțin de 500.000 vizualizări/vizitatori unici.
Sibiu Music Fest este un eveniment înscris în Agenda Culturală, fiind cofinanțat de Consiliul Local Sibiu si Primăria Municipiului Sibiu. (A. M.)comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia