Tribuna
Pe cine au trimis sibienii în Parlamentul României
Pe cine au trimis sibienii în Parlamentul României

Structura noului Legislativ al României va include nouă parlamentari sibieni, trei senatori şi şase deputaţi.

În urma rezultatelor votului din Sibiu, dar şi după redistribuirea naţională, PNL ar putea trimite cei mai mulţi parlamentari la Bucureşti. În acest moment sunt certe mandatul Ralucăi Turcan şi al lui Nicolae Neagu, existând posibilitatea ca la redistribuire, Constantin Şovăială să devină deputat. Liberalii sibieni vor avea cu certitudine un senator, în persoana lui Mircea Vasile Cazan, deputat în Legislativul 2012 - 2016.

În urma alegerilor parlamentare de duminică, PSD Sibiu va putea trimite în Parlament, după redistribuire, doi deputaţi şi un senator. Ovidiu Sitterli a obţinut un mandat plin ca deputat, iar potrivit reprezentanţilor social-democraţilor de la Sibiu, după redistribuirea naţională ar putea intra în Camera Deputaţilor şi Ioan Terea. Viorel Arcaş ar putea obţine încă un mandat de senator după redistribuire.

E posibil, conform calculelor făcute de partide, ca USR să trimită în Parlamentul României doi parlamentari de la Sibiu. Este vorba de Dan Barna care ar putea câştiga un mandat de deputat şi de Traian Ştefan Belei, care ar obţine un mandat de senator după redistribuire.

Calculul nu e sigur până la centralizarea de către Biroul Electoral Central a datelor primite din toate secţiile de votare.

 


comentarii
3 comentarii

Ce voiam s? intreb: cine e siterli?
?tefan
12.12.2016 12:24
Sitterli este fostul prefect de Sibiu care decat sa-l excluda pe Cindrea a binevoit mai bine sa-si dea demisia.
Prefectul
12.12.2016 13:12
nu a binevoit sa-si dea demisia. nu a avut cojones sa se opuna lui cindrea. era intre a incalca legea pentru a-i face pe plac lui cindrea, pe de o parte, si a semna hartia prin care il demitea pe cindrea, pe de alta parte. a dovedit un caracter de papagal si acum ajunge deputat. pai rahatul asta e in stare sa reprezinte interesele oamenilor de rand care au votat psd-ul? oamenii nu au nicio vina ca atat au gandit cand au votat, dar sitterli asta nu prezinta credibilitate.
@prefectul
13.12.2016 16:28
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia