logo
Patru răniţi într-un accident, în apropiere de Nocrich
Patru răniţi într-un accident, în apropiere de Nocrich
* O tânără de 16 ani a ajuns în stare gravă la spital, şi este internată pe Neurochirurgie-ATI *
Accidentul s-a produs pe DJ 106, în apropiere de localitatea Nocrich. „Veneam de la Nocrich şi dânsul (şoferul Mercedesului, n.r.) când s-a văzut în apă a oprit. Noi n-am mai văzut apa, a oprit exact în faţă şi n-am mai avut timp. Prima dată am lovit Mercedes-ul şi după aceea a ricoşat în Matiz”, a povestit Florin Rafailă, şoferul Renault-ului implicat în accident.

Trei maşini implicate

În evenimentul rutier au fost implicate trei maşini, un Mercedes şi un Renault care veneau dinspre Agnita şi un Matiz care venea dinspre Sibiu. „Accidentul s-a produs datorită faptului că două autoturisme circulând dinspre Agnita înspre Sibiu, rulau la mică distanţă unul de celălalt iar autoturismul din spate respectiv Renault-ul a încercat să intre în depăşire însă datorită faptului că Mercedes-ul a frânat nu s-a mai putut încadra în depăşire, a pus frână, a lovit partea stângă spate a autoturismului Mercedes şi a fost practic împins înspre sensul contrar de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Matiz”, precizează subcomisarul Ion Aurel Crucean, din cadrul poliţiei oraşului Agnita.

Accidentul, favorizat de apa care a inundat şoseaua

Porţiunea de drum judeţean unde a avut loc evenimentul rutier era inundată de apă, fapt care se pare că a favorizat producerea accidentului. „Cert este că un factor favorizant în producerea accidentului este faptul că pe o porţiune de 30-40 de metri carosabilul este acoperit cu apă provenită din precipitaţiile din ultima vreme”, adaugă subcomisarul Aurel Curcean. Apa de pe şosea a pus probleme şi unei maşini SMURD, care se deplasa cu un bolnav de la Agnita la Sibiu şi care a alunecat în şanţ. A fost însă scoasă şi şi-a continuat drumul spre spitalul din Sibiu.

Tânără de 16 ani, în stare gravă

Patru persoane au ajuns la spital în urma accidentului. Una dintre ele, o tânără de 16 ani, este grav rănită. „La Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns 4 pacienţi, o tânără cu traumatism cranio-cerebral acut şi traumatism cranio-facial acut deschis cu fracturi ale oaselor faciale, un bărbat cu traumatism cranio-cerebral acut închis, o femeie cu o contuzie toraco-sternală şi o altă femeie cu un traumatism cranio-facial. Tânăra rămâne internată pe Neurochirurgie-ATI”, precizează Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.


comentarii
1 comentarii

DE CE NU SE FACE O ANCHETA COMPLETA PRIVIND STAREA CAROSABILULUI SI A CUI ESTE RESPONSABILITATEA INTRETINERII LUI IN CONDITII NORMALE???? PROBABIL CA SI IN ACESTE SITUATII TOT CEI CARE "NU ADAPTEAZA VITEZA LA CONDITIILE DE DRUM SUNT VINOVATI" CUM SUNA SLOGANUL POLITISTILOR/ALTA EXPLICATIE NU MAI STIU...ACEL DRUM ESTE INFERIOR ORCAREI CARARI DIN GERMANIA SAU AUSTRIA. ALOOO HERR BOTESCH UNDE SUNT BANII DE LA CONSILIUL JUDETEAN PTR. REABILITAREA DRUMULUI??? IN SEDIUL C.J.
siby
11.03.2009 20:04
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia